Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buzerátorbolhák FC BARLA
Normal Tactiek irány
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 48.7
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Füst de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosztolányi neemt de hoekschop. Zab bokst de bal weg.

3e minuut.
Careca geeft een lange en hoge pass. Meszesán kopt de bal weg. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:1

5e minuut.
Duró is nu in balbezit. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Füst is nu in balbezit. Reszeli Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... Zab bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Careca met een snelle inworp. Reszeli Soós probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Talabér de bal onder controle te krijgen. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi is nu in balbezit. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... Zab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:2

10e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Klungelig pakt Meszesán de bal. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:3

12e minuut.
Meszesán onderschept slim de pass. Reszeli Soós rent richting de bal. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:4

16e minuut.
Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Peñaranda is nu in balbezit. Careca met een sublieme pass. Daar is Reszeli Soós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rákóczi geeft de bal voor. Hornyák is nu in balbezit. Reszeli Soós onderschept slim de pass. Reszeli Soós schiet op doel. Füst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sallói geeft de bal voor. Reszeli Soós kopt de bal weg. Kosztolányi rent richting de bal. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Reszeli Soós is nu in balbezit. Füst is nu in balbezit. Reszeli Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:5

25e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Cervantes speelt de bal door. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:6

27e minuut.
Füst verovert de bal door een tackle van achteren. Füst geeft een hoge lob. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot geeft een lange en hoge pass. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rákóczi kopt de bal weg. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cervantes kopt de bal weg. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi schiet op doel. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Careca geeft de bal voor. Kosztolányi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi is nu in balbezit. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:7

35e minuut.
Peñaranda geeft de bal voor. Daar is Füst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap. Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:8

37e minuut.
Kosztolányi rent richting de bal. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda passt de bal met de wreef. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:9

39e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi passt de bal in één keer door. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap. Füst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kosztolányi neemt de hoekschop. Daar is Careca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:10

41e minuut.
Kontor kopt de bal weg. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi met een sublieme pass. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzerátorbolhák 86%, FC BARLA 14%.
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:10

46e minuut.
Klungelig pakt Meszesán de bal. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi passt de bal in één keer door. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda passt de bal met de wreef. Reszeli Soós rent richting de bal. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:11

55e minuut.
Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi onderschept slim de pass. Kosztolányi geeft de bal voor. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mester passt de bal met de wreef. Talabér is nu in balbezit. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:12

59e minuut.
Zádori passt de bal met de wreef. Hornyák heeft problemen om de bal te vangen. Careca rent richting de bal. Careca geeft de bal voor. Reszeli Soós rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:13

60e minuut.
Füst is nu in balbezit. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:14

66e minuut.
Peñaranda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kaszás de bal. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:15

69e minuut.
Meszesán probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sallói met de inworp. Cervantes geeft de bal voor. Reszeli Soós krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervantes is nu in balbezit. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ... Füst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:16

74e minuut.
Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosztolányi passt de bal met de wreef. Peñaranda met een sublieme pass. Reszeli Soós heeft problemen om de bal te vangen. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kontor is nu in balbezit. Kontor speelt de bal door. Careca rent richting de bal. Careca passt de bal met de wreef. Meszesán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:17

83e minuut.
Kontor geeft een hoge lob. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kaszás met een harde bal richting middenveld. Peñaranda kopt de bal weg. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:18

88e minuut.
Inworp. Careca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duró rent richting de bal. Reszeli Soós onderschept slim de pass. Reszeli Soós schiet op doel. Zab bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hornyák heeft problemen om de bal te vangen. Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca speelt de bal door. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzerátorbolhák 94%, FC BARLA 6%.
Buzerátorbolhák - FC BARLA 0:18