Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempo SC Óbudai Goldberger SE
Sajat 442 Tactiek SuperA
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 52.3
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapan probeert naar een medespeler te passen. Znój speelt de bal door. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aplea speelt de bal door. Rapan rent richting de bal. Rapan passt de bal in één keer door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bükszegi rent richting de bal. Rapan verovert de bal door een tackle van achteren. Rapan speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Káposzta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steenbeke geeft een lange en hoge pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... Újlaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:1

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Újlaki niet meer kan verder spelen. Plotár komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Berecz is nu in balbezit. Steenbeke onderschept slim de pass. Steenbeke probeert naar een medespeler te passen. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke passt de bal in één keer door. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... Plotár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:2

17e minuut.
Steenbeke passt de bal met de wreef. Rapan is nu in balbezit. Rapan passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:3

21e minuut.
Plotár trapt de bal weg. Znój kopt de bal weg. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gherase de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Hajdu kopt de bal weg. Magno speelt de bal door. Znój speelt de bal door. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Znój onderschept slim de pass. Znój geeft een hoge lob. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:4

28e minuut.
Galgóczy rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora met een sublieme pass. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ... Plotár bokst de bal weg.

30e minuut.
Kölcsényi geeft een hoge lob. Káposzta kopt de bal weg. Zamora speelt de bal door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zele met een harde bal richting middenveld. Znój rent richting de bal. Znój passt de bal zonder na te denken. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zele de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Káposzta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steenbeke met een sublieme pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tar is nu in balbezit. Znój onderschept slim de pass. Znój geeft de bal voor. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Steenbeke is nu in balbezit. Steenbeke geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi geeft een lange en hoge pass. Magno probeert naar een medespeler te passen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 89%, Óbudai Goldberger SE 11%.
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:5

48e minuut.
Znój speelt de bal door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Doeltrap. Plotár trapt de bal weg van het doel. Steenbeke kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Babaverdiyev geeft een lange en hoge pass. Daar is Vas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:6

55e minuut.
Magno rent richting de bal. Magno geeft de bal voor. Daar is Tar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Vas geeft een hoge lob. Inworp. Znój zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steenbeke geeft de bal voor. Gherase springt en kopt de bal. Plotár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joób komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Aplea geeft de bal voor. Tkacz kopt de bal weg. Znój speelt de bal door. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:7

69e minuut.
Aplea probeert naar een medespeler te passen. Gherase rent richting de bal. Gherase probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Kozma komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Steenbeke met een sublieme pass. Gherase rent richting de bal. Gherase probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Znój kopt de bal weg. Gherase rent richting de bal. Gherase geeft een lange en hoge pass. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gherase krijgt zijn hoofd ertegen. Plotár bokst de bal weg.

78e minuut.
Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tar. Gherase raakt geblesseerd tijdens het duel. Káposzta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gherase maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Steenbeke met een sublieme pass. Znój met een sublieme pass. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase geeft de bal voor. Zamora maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora speelt de bal door. Klungelig pakt Gherase de bal. Gherase schiet op doel. Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 77%, Óbudai Goldberger SE 23%.
Tempo SC - Óbudai Goldberger SE 0:8