Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle FC Vuma
352ray Tactiek 1 es
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen good


6e minuut.
Fekete is nu in balbezit. Fekete passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Burgos de bal. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Vuma 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Zazhigalov de bal. Ludányi speelt de bal door. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach schiet op doel. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Vuma 0:2

11e minuut.
Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joó is nu in balbezit. Ludányi verovert de bal door een tackle van achteren. Massenbach is nu in balbezit. Massenbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Urfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobos is nu in balbezit. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos met een sublieme pass. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă bokst de bal weg. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Fekete geeft de bal voor. Lassan rent richting de bal. Lassan probeert naar een medespeler te passen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi geeft een hoge lob. Joó heeft problemen om de bal te vangen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel. Stângă bokst de bal weg. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Vuma 0:3

23e minuut.
Sugár is nu in balbezit. Sugár passt de bal in één keer door. Grubor met een sublieme pass. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ... Stângă bokst de bal weg.

34e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal met de wreef. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Urfi rent richting de bal. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos met een sublieme pass. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Di Cosola de bal. Burgos is nu in balbezit. Massenbach rent richting de bal. Massenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Vuma 0:4

40e minuut.
Zazhigalov geeft een hoge lob. Lassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassan geeft een lange en hoge pass. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Czech met een sublieme pass. Lassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassan geeft een lange en hoge pass. Massenbach rent richting de bal. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Grubor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ludányi de bal. Ludányi met een sublieme pass. Burgos rent richting de bal. Burgos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 76%, Vuma 24%.
Castle FC - Vuma 0:4

48e minuut.
Ludányi geeft een hoge lob. Grubor kopt de bal weg. Lassan met een sublieme pass. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Grubor kopt de bal weg. Massenbach is nu in balbezit. Zazhigalov is nu in balbezit. Massenbach onderschept slim de pass. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. Stângă bokst de bal weg.

49e minuut.
Ludányi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burgos kopt de bal weg. Joó heeft problemen om de bal te vangen. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach draait met de bal, schiet en ... Stângă bokst de bal weg.

57e minuut.
Fekete met een snelle inworp. Ludányi rent richting de bal. Ludányi geeft de bal voor. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lassan probeert naar een medespeler te passen. Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal met de wreef. Massenbach is nu in balbezit. Massenbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lassan rent richting de bal. Lassan probeert naar een medespeler te passen. Massenbach rent richting de bal. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Vuma 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Grubor de bal. Grubor probeert naar een medespeler te passen. Lassan probeert naar een medespeler te passen. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zazhigalov de bal. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Urfi probeert naar een medespeler te passen. Burgos met een sublieme pass. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach draait met de bal, schiet en ... Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Czech geeft de bal voor. Lassan probeert naar een medespeler te passen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Vuma 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 72%, Vuma 28%.
Castle FC - Vuma 0:6