Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zs.zs fc. Black Dragon FC
barátságos Tactiek Madridy
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 51.9
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Denkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Machaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mice-Katine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mice-Katine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Salif Mendy rent richting de bal. Mice-Katine is nu in balbezit. Mice-Katine draait met de bal, schiet en ... Langenkamp probeert wanhopig de bal te grijpen. Konopelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:1

14e minuut.
Grzybowski rent richting de bal. Aplea onderschept slim de pass. Aplea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salif Mendy de bal. Salif Mendy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:2

20e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj begaat een overtreding. Machaj krijgt een gele kaart. Syposz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaćanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Machaj met de inworp. Mice-Katine is nu in balbezit. Mice-Katine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:3

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machaj met een snelle inworp. Mice-Katine is nu in balbezit. Mice-Katine heeft problemen om de bal te vangen. Mice-Katine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gaćanović rent richting de bal. Machaj probeert naar een medespeler te passen. Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kurusa rent richting de bal. Świątek verovert de bal door een tackle van achteren. Świątek geeft een hoge lob. Salif Mendy is nu in balbezit. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea geeft de bal voor. Salif Mendy kopt de bal weg. Mice-Katine rent richting de bal. Mice-Katine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajó geeft een hoge lob. Mice-Katine rent richting de bal. Mice-Katine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 72%, Black Dragon FC 28%.
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:3

51e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea speelt de bal door. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Denkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Machaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mice-Katine heeft problemen om de bal te vangen. Mice-Katine geeft een hoge lob. Langenkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó geeft een lange en hoge pass. Syposz probeert de bal aan de voet te houden. Salif Mendy rent richting de bal. Salif Mendy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Machaj kopt de bal weg. Denkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Salif Mendy rent richting de bal. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ... Langenkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:4

69e minuut.
Cardoso Filho passt de bal in één keer door. Machaj is nu in balbezit. Machaj passt de bal met de wreef. Salif Mendy is nu in balbezit. Salif Mendy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Aldazabal geeft een hoge lob. Machaj kopt de bal weg. Salvatierra heeft problemen om de bal te vangen. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Salvatierra passt de bal met de wreef. Cardoso Filho is nu in balbezit. Cardoso Filho speelt de bal door. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:5

87e minuut.
Salif Mendy is nu in balbezit. Vocale met een sublieme pass. Cardoso Filho met een sublieme pass. Mice-Katine is nu in balbezit. Mice-Katine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea passt de bal met de wreef. Mice-Katine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mice-Katine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zs.zs fc. 80%, Black Dragon FC 20%.
zs.zs fc. - Black Dragon FC 0:6