Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLUMENZE RoNaK
532 Tactiek 4-3-3v3
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Raffay probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kopaniecki de bal onder controle te krijgen. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Sabău rent richting de bal. Sabău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Retamal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hompoth neemt vlug de vrije trap. Silberbier is nu in balbezit. Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó schiet op doel. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Hompoth de bal. Zellweger rent richting de bal. Zellweger passt de bal zonder na te denken. Sabău is nu in balbezit. Sabău draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bazan met een sublieme pass. Vincze met een sublieme pass. Szőnyegi probeert naar een medespeler te passen. Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Palicskó haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Nuţiu passt de bal in één keer door. Vincze is nu in balbezit. Vincze passt de bal zonder na te denken. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi speelt de bal door. Klungelig pakt Annus de bal. Annus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Silberbier de bal. Palicskó rent richting de bal. Palicskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - RoNaK 0:1

43e minuut.
Annus kopt de bal weg. Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Omar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palicskó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palicskó kan niet meer verder spelen. Magenheim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMENZE 57%, RoNaK 43%.
FLUMENZE - RoNaK 0:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met de inworp. Vincze rent richting de bal. Vincze geeft een hoge lob. Annus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zellweger rent richting de bal. Zellweger passt de bal in één keer door. Retamal rent richting de bal. Retamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLUMENZE - RoNaK 1:1

81e minuut.
Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLUMENZE - RoNaK 1:2

88e minuut.
Hompoth verovert de bal door een tackle van achteren. Hompoth speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gőz de bal onder controle te krijgen. Retamal rent richting de bal. Retamal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMENZE 45%, RoNaK 55%.
FLUMENZE - RoNaK 1:2