Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KapKa eSC Meteor SC
442 Tactiek bogyo
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Inworp. Sztanó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dibáczy geeft een lange en hoge pass. Sógor heeft problemen om de bal te vangen. Sógor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Somlyódy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Sztanó met een snelle inworp. Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sógor is nu in balbezit. Sógor draait met de bal, schiet en ... Somlyódy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:1

6e minuut.
Katona probeert naar een medespeler te passen. Szamosszegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sógor rent richting de bal. Sógor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:2

9e minuut.
Szamosszegi rent richting de bal. Vecsei verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei speelt de bal door. Katona is nu in balbezit. Katona schiet op doel. Somlyódy bokst de bal weg. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vecsei zal de hoekschop nemen. Laár rent richting de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vecsei met een snelle inworp. Dibáczy heeft problemen om de bal te vangen. Lónyay rent richting de bal. Lónyay geeft een lange en hoge pass. Dibáczy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Müller is nu in balbezit. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei passt de bal met de wreef. Katona rent richting de bal. Katona haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy bokst de bal weg.

16e minuut.
Somlyódy trapt de bal weg. Dibáczy kopt de bal weg. Laár is nu in balbezit. Klungelig pakt Sógor de bal. Sógor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Katona probeert naar een medespeler te passen. Sógor is nu in balbezit. Katona rent richting de bal. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Surányi rent richting de bal. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei passt de bal in één keer door. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:3

21e minuut.
Katona passt de bal in één keer door. Sógor is nu in balbezit. Méhes rent richting de bal. Sógor verovert de bal door een tackle van achteren. Sógor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona passt de bal zonder na te denken. Sógor is nu in balbezit. Sógor draait met de bal, schiet en ... Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Somlyódy trapt de bal weg van het doel. Dibáczy kopt de bal weg. Sógor is nu in balbezit. Sógor draait met de bal, schiet en ... Somlyódy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:4

25e minuut.
Laár passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Katona de bal. Katona probeert naar een medespeler te passen. Sógor rent richting de bal. Sógor draait met de bal, schiet en ... Somlyódy bokst de bal weg.

28e minuut.
Vecsei speelt de bal door. Katona is nu in balbezit. Katona passt de bal zonder na te denken. Sógor is nu in balbezit. Sógor schiet op doel. Somlyódy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Katona kopt de bal weg. Klungelig pakt Kemenes de bal. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:5

32e minuut.
Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei geeft een lange en hoge pass. Kemenes rent richting de bal. Sógor onderschept slim de pass. Sógor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:6

34e minuut.
Bencze onderschept slim de pass. Bencze passt de bal zonder na te denken. Méhes is nu in balbezit. Sógor rent richting de bal. Sógor draait met de bal, schiet en ... Somlyódy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Böjte rent richting de bal. Böjte geeft een hoge lob. Katona is nu in balbezit. Katona draait met de bal, schiet en ... Somlyódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:7

43e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Katona is nu in balbezit. Katona passt de bal met de wreef. Daar is Sógor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sógor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KapKa eSC 81%, Meteor SC 19%.
KapKa eSC - Meteor SC 0:7

47e minuut.
Szamosszegi geeft een lange en hoge pass. Dibáczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Kemenes de bal. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor schiet op doel. Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:8

49e minuut.
Sógor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Böjte ... Strafschop! Sógor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sógor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:9

52e minuut.
Böjte geeft een hoge lob. Sztanó kopt de bal weg. Dibáczy controleert de bal met de borst. Dibáczy geeft de bal voor. Katona maakt een snoekduik en kopt de bal. Somlyódy bokst de bal weg. Daar is Kemenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:10

55e minuut.
Lónyay passt de bal met de wreef. Zila met een sublieme pass. Katona rent richting de bal. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Vecsei speelt de bal door. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal in één keer door. Daar is Laár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Laár heeft problemen om de bal te vangen. Kemenes is nu in balbezit. Sógor onderschept slim de pass. Sógor schiet op doel. Somlyódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:11

60e minuut.
Laár is nu in balbezit. Laár passt de bal in één keer door. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor schiet op doel. Somlyódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:12

61e minuut.
Vecsei passt de bal in één keer door. Laár rent richting de bal. Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sógor rent richting de bal. Böjte is nu in balbezit. Sógor verovert de bal door een tackle van achteren. Katona is nu in balbezit. Katona schiet op doel. Somlyódy bokst de bal weg. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona is nu in balbezit. Katona draait met de bal, schiet en ... Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:13

67e minuut.
Klungelig pakt Katona de bal. Katona speelt de bal door. Sógor heeft problemen om de bal te vangen. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Lónyay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsei met een sublieme pass. Laár rent richting de bal. Laár draait met de bal, schiet en ... Somlyódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:14

70e minuut.
Kemenes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dibáczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár draait met de bal, schiet en ... Somlyódy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:15

74e minuut.
Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy geeft een lange en hoge pass. Sógor heeft problemen om de bal te vangen. Sógor haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:16

78e minuut.
Somlyódy trapt de bal weg van het doel. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Laár is nu in balbezit. Laár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy geeft een hoge lob. Somlyódy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sógor rent richting de bal. Sógor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:17

81e minuut.
Lónyay geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lászka de bal onder controle te krijgen. Laár is nu in balbezit. Laár draait met de bal, schiet en ... Kemenes probeert de bal aan de voet te houden. Somlyódy bokst de bal weg. Katona rent richting de bal. Katona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:18

83e minuut.
Vecsei geeft de bal voor. Laár is nu in balbezit. Laár met een sublieme pass. Sógor heeft problemen om de bal te vangen. Sógor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Meteor SC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KapKa eSC 89%, Meteor SC 11%.
KapKa eSC - Meteor SC 0:19