Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:44
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Bak SE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13528
Bak SE öreg harcos
GAN 2.0 Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Fiedler passt de bal met de wreef. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi speelt de bal door. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Gere verovert de bal door een tackle van achteren. Gere geeft een hoge lob. Karnadi is nu in balbezit. Karnadi geeft de bal voor. Solana maakt een snoekduik en kopt de bal. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ralev rent richting de bal. Özyeğin verovert de bal door een tackle van achteren. Józsi verovert de bal door een tackle van achteren. Józsi draait met de bal, schiet en ... Białożyt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - öreg harcos 1:0

10e minuut.
Dragóner speelt de bal door. Kriss met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ralev de bal onder controle te krijgen. Hári rent richting de bal. Hári draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gere is nu in balbezit. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Ralev speelt de bal door. Józsi rent richting de bal. Józsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Luck kopt de bal weg. Solana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kőteleky. Kőteleky krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Altebrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Altebrandi passt de bal met de wreef. Karnadi geeft de bal voor. Luck maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kőteleky passt de bal in één keer door. Regedei met een sublieme pass. Scorpo heeft problemen om de bal te vangen. Scorpo geeft de bal voor. Ralev springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Karnadi is nu in balbezit. Karnadi passt de bal in één keer door. Kranc is nu in balbezit. Kranc geeft de bal voor. Solana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kányádi de bal. Luck is nu in balbezit. Luck geeft een hoge lob. Solana heeft problemen om de bal te vangen. Solana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Károlyi kopt de bal weg. Regedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Regedei speelt de bal door. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Solana is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kriss neemt de hoekschop. Özyeğin heeft problemen om de bal te vangen. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - öreg harcos 2:0

44e minuut.
Scorpo probeert naar een medespeler te passen. Gere probeert naar een medespeler te passen. Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 51%, öreg harcos 49%.
Bak SE - öreg harcos 2:0

46e minuut.
Weimper komt het veld opgelopen. Vlaisavljević komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Kranc is nu in balbezit. Scorpo begaat een overtreding. Scorpo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kranc onderschept slim de pass. Kranc met een sublieme pass. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck geeft een hoge lob. Solana probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - öreg harcos 2:1

75e minuut.
Kranc geeft een hoge lob. Weimper heeft problemen om de bal te vangen. Solana rent richting de bal. Solana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dragóner de bal onder controle te krijgen. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. Kriss kopt de bal weg. Klungelig pakt Prăscan de bal. Hári rent richting de bal. Hári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc passt de bal met de wreef. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bak SE - öreg harcos 2:2

84e minuut.
Altebrandi speelt de bal door. Karnadi is nu in balbezit. Karnadi speelt de bal door. Solana rent richting de bal. Solana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Altebrandi onderschept slim de pass. Altebrandi passt de bal met de wreef. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - öreg harcos 2:3

90e minuut.
Ralev speelt de bal door. Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Józsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ralev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Białożyt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 52%, öreg harcos 48%.
Bak SE - öreg harcos 2:3