Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners on board FC Angyalföldi ksk
Burn Tactiek AVG
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.7 gemiddelde waardering 58
average Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
bin Yakub passt de bal met de wreef. Tramonti rent richting de bal. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Targoński rent richting de bal. Targoński schiet op doel. Tompa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cimpl rent richting de bal. Cimpl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:1

6e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan passt de bal met de wreef. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński geeft een hoge lob. Cimpl springt en kopt de bal. Tompa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan passt de bal in één keer door. Eliaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Cimpl rent richting de bal. Cimpl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:2

16e minuut.
Brokovec onderschept slim de pass. Brokovec geeft een lange en hoge pass. Targoński is nu in balbezit. Targoński haalt uit met een fantastische trap. Tompa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:3

18e minuut.
Cimpl verovert de bal door een tackle van achteren. Cimpl passt de bal zonder na te denken. Tramonti speelt de bal door. Targoński is nu in balbezit. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:4

21e minuut.
bin Yakub rent richting de bal. bin Yakub passt de bal met de wreef. Tramonti met een sublieme pass. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kenéz de bal. Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Kenéz de bal. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Vallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz onderschept slim de pass. Eliaszewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Armenakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Armenakyan speelt de bal door. Cimpl kan de bal niet met de borst controleren. Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Eliaszewicz met een sublieme pass. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl passt de bal in één keer door. Targoński rent richting de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vallai onderschept slim de pass. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos speelt de bal door. Domokos is nu in balbezit. Domokos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cimpl rent richting de bal. Nemecsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cimpl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Yakub zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cimpl kopt de bal weg. Targoński rent richting de bal. Targoński schiet op doel. Tompa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:6

31e minuut.
Eliaszewicz is nu in balbezit. Eliaszewicz passt de bal met de wreef. Cimpl rent richting de bal. Cimpl schiet op doel. Tompa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:7

37e minuut.
Sargsyan geeft een lange en hoge pass. Klausz heeft problemen om de bal te vangen. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:8

45e minuut.
Schinkmann speelt de bal door. Targoński rent richting de bal. Jenőfi begaat een overtreding. Targoński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Tramonti passt de bal zonder na te denken. Eliaszewicz met een sublieme pass. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners on board FC 83%, Angyalföldi ksk 17%.
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:9

46e minuut.
Nemecsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti verovert de bal door een tackle van achteren. Tramonti passt de bal zonder na te denken. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Daar is Cimpl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimpl speelt de bal door. Targoński rent richting de bal. Targoński schiet op doel. Tompa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Targoński probeert naar een medespeler te passen. Tramonti rent richting de bal. Tramonti passt de bal zonder na te denken. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. Tompa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tábori heeft problemen om de bal te vangen. Cimpl rent richting de bal. Cimpl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tompa met een harde bal richting middenveld. Daar is Schinkmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. Tompa bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Cimpl de bal. Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz passt de bal met de wreef. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Tompa bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eliaszewicz neemt de hoekschop. Cimpl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Targoński is nu in balbezit. Targoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:10

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tompa met een harde bal richting middenveld. Armenakyan kopt de bal weg. Daar is Targoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targoński schiet op doel. Tompa bokst de bal weg.

75e minuut.
Klausz onderschept slim de pass. Klausz geeft een lange en hoge pass. Kenéz heeft problemen om de bal te vangen. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Eliaszewicz probeert naar een medespeler te passen. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan probeert naar een medespeler te passen. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. Targoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cimpl verovert de bal door een tackle van achteren. Tramonti met een sublieme pass. Armenakyan met een sublieme pass. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Schinkmann speelt de bal door. Nemecsek rent richting de bal. Tramonti met een sublieme pass. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:11

86e minuut.
Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz passt de bal in één keer door. Tramonti rent richting de bal. Tramonti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Armenakyan met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Targoński maakt een afschuwelijke overtreding. Targoński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners on board FC 88%, Angyalföldi ksk 12%.
Gunners on board FC - Angyalföldi ksk 0:11