Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAGRES LUSITANIA CF Baboon FC
Normal Tactiek 4somewith3somev2
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 38.8
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bonaventuri geeft een hoge lob. Grubits probeert de bal met de borst te controleren. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:1

5e minuut.
Thys geeft een hoge lob. Morvay kopt de bal weg. Daar is Prokopi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Land is nu in balbezit. Land draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:2

11e minuut.
Barbas probeert naar een medespeler te passen. Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşca geeft een hoge lob. Land kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:3

13e minuut.
Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi is nu in balbezit. Land onderschept slim de pass. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Morvay verovert de bal door een tackle van achteren. Barbas onderschept slim de pass. Pleşca rent richting de bal. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:4

27e minuut.
Magne rent richting de bal. Magne geeft een hoge lob. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Prokopi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:5

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mikhárdi niet meer kan verder spelen. Hrutka komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Barbas rent richting de bal. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas is nu in balbezit. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bonaventuri is nu in balbezit. Bonaventuri geeft de bal voor. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys verovert de bal door een tackle van achteren. Thys geeft een hoge lob. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel. Hrutka bokst de bal weg. Prokopi kopt de bal weg. Grubits heeft problemen om de bal te vangen. Pleşca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Magne onderschept slim de pass. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas geeft een hoge lob. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:6

40e minuut.
Barbas rent richting de bal. Barbas passt de bal in één keer door. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:7

43e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas passt de bal met de wreef. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca schiet op doel. Hrutka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAGRES LUSITANIA CF 76%, Baboon FC 24%.
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:7

48e minuut.
Benzi geeft een hoge lob. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land passt de bal in één keer door. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Hrutka speelt de bal door. Bonaventuri kopt de bal weg. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Land is nu in balbezit. Land passt de bal in één keer door. Thys geeft een hoge lob. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Peresztegi controleert de bal met de borst. Thys onderschept slim de pass. Thys geeft een hoge lob. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:8

62e minuut.
Réti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri onderschept slim de pass. Land rent richting de bal. Land geeft een hoge lob. Wyrwas springt en kopt de bal. Hrutka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:9

71e minuut.
Peresztegi rent richting de bal. Thys verovert de bal door een tackle van achteren. Thys met een sublieme pass. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. Hrutka bokst de bal weg. Land rent richting de bal. Land haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Laár is nu in balbezit. Laár passt de bal met de wreef. Bonaventuri speelt de bal door. Land rent richting de bal. Land haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Boiadeiro met de inworp. Thys probeert naar een medespeler te passen. Benzi geeft een lange en hoge pass. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Land speelt de bal door. Wyrwas is nu in balbezit. Barbas is nu in balbezit. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Boiadeiro neemt vlug de vrije trap. Wyrwas maakt een snoekduik en kopt de bal. Land rent richting de bal. Land draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:10

86e minuut.
Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas passt de bal met de wreef. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel. Hrutka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Land rent richting de bal. Land schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAGRES LUSITANIA CF 88%, Baboon FC 12%.
SAGRES LUSITANIA CF - Baboon FC 0:11