Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faláb Fc. FácánkertTC
442 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Ilică is nu in balbezit. Lundberg begaat een overtreding. Ilică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakić springt en kopt de bal. Rajuncas bokst de bal weg.

14e minuut.
Savićević geeft een lange en hoge pass. Páles is nu in balbezit. Kołacki begaat een overtreding. Páles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelle komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. Ilică geeft een lange en hoge pass. Kołacki probeert de bal met de borst te controleren. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Rajuncas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FácánkertTC 0:1

21e minuut.
Cognar rent richting de bal. Cognar passt de bal in één keer door. Tường Minh speelt de bal door. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pelle met een sublieme pass. Páles is nu in balbezit. Páles passt de bal in één keer door. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Rajuncas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gencel met een sublieme pass. Francq is nu in balbezit. Francq geeft een hoge lob. Páles probeert de bal met de borst te controleren. Páles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FácánkertTC 0:2

33e minuut.
Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cognar verovert de bal door een tackle van achteren. Cognar met een sublieme pass. Páles rent richting de bal. Páles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 70%, FácánkertTC 30%.
Faláb Fc. - FácánkertTC 0:2

48e minuut.
Gafa` geeft de bal voor. Zych probeert naar een medespeler te passen. Gencel is nu in balbezit. Gencel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotja de bal onder controle te krijgen. Ben Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Boscán rent richting de bal. Boscán probeert naar een medespeler te passen. Gencel is nu in balbezit. Gencel passt de bal met de wreef. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Páles rent richting de bal. Páles passt de bal in één keer door. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FácánkertTC 0:3

70e minuut.
Bellomo passt de bal met de wreef. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh passt de bal met de wreef. Lakić rent richting de bal. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FácánkertTC 0:4

75e minuut.
Cognar geeft de bal voor. Pelle is nu in balbezit. Pelle probeert naar een medespeler te passen. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lakić rent richting de bal. Lakić met een sublieme pass. Páles is nu in balbezit. Pelle is nu in balbezit. Pelle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ilică is nu in balbezit. Zych onderschept slim de pass. Zych probeert naar een medespeler te passen. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Cognar is nu in balbezit. Gafa` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cognar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tường Minh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lakić krijgt zijn hoofd ertegen. Rajuncas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 56%, FácánkertTC 44%.
Faláb Fc. - FácánkertTC 0:4