Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:44
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Siófok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30000
Siófok Stillage FC
442+ Tactiek MDF
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Nádasdy is nu in balbezit. Grabarek is nu in balbezit. Bagoly speelt de bal door. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek passt de bal in één keer door. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks schiet op doel. Buttinelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Mohácsi met een snelle inworp. Szrnka heeft problemen om de bal te vangen. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Szőke probeert naar een medespeler te passen. Gábos is nu in balbezit. Gábos passt de bal zonder na te denken. Csiki is nu in balbezit. Csiki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jóna passt de bal met de wreef. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek met een sublieme pass. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Gábos rent richting de bal. Gábos passt de bal met de wreef. Csiki rent richting de bal. Csiki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Stillage FC 0:1

27e minuut.
Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly geeft een hoge lob. Daar is Csiki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiki schiet op doel. Florescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Grabarek de bal. Haberstroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Baas de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Elekes met een sublieme pass. Szőke onderschept slim de pass. Marazzo is nu in balbezit. Tukšenieks onderschept slim de pass. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jóna probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek speelt de bal door. Csiki rent richting de bal. Csiki schiet op doel. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Baas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagoly met de inworp. Grabarek rent richting de bal. Grabarek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 64%, Stillage FC 36%.
Siófok - Stillage FC 0:1

52e minuut.
Szőke geeft een lange en hoge pass. Lichota kopt de bal weg. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siófok - Stillage FC 1:1

59e minuut.
Tukšenieks passt de bal in één keer door. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis haalt uit met een fantastische trap. Grofcsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Stillage FC 2:1

69e minuut.
Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek met een sublieme pass. Lichota rent richting de bal. Lichota geeft de bal voor. Tsiolis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szőke passt de bal in één keer door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos probeert naar een medespeler te passen. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Csiki schiet op doel. Florescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek geeft een hoge lob. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki draait met de bal, schiet en ... Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siófok - Stillage FC 2:2

73e minuut.
Tukšenieks is nu in balbezit. Met opzet legt Jóna zijn tegenspeler op de grond. Tukšenieks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dombóvári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsiolis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jóna met een sublieme pass. Gábos is nu in balbezit. Gábos probeert naar een medespeler te passen. Csiki rent richting de bal. Csiki draait met de bal, schiet en ... Florescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gábos is nu in balbezit. Gábos passt de bal zonder na te denken. Csiki is nu in balbezit. Csiki schiet op doel. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Stillage FC 2:3

78e minuut.
Szrnka rent richting de bal. Szrnka met een sublieme pass. Mohácsi probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek geeft een hoge lob. Haberstroh controleert de bal met de borst. Csiki is nu in balbezit. Csiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Stillage FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 48%, Stillage FC 52%.
Siófok - Stillage FC 2:4