Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csalamádé Fc SárgaLap
Legújabb Tactiek Jedi2_v2
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Baranyai verovert de bal door een tackle van achteren. Füle is nu in balbezit. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:1

3e minuut.
Füle passt de bal met de wreef. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baranyai de bal. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:2

10e minuut.
Kalmár onderschept slim de pass. Kalmár met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:3

15e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:4

17e minuut.
Szabados passt de bal zonder na te denken. Jäkl is nu in balbezit. Kalmár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kalmár moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kalmár schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Cremonini passt de bal in één keer door. Füle met een sublieme pass. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero met een snelle inworp. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Orth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Jäkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trussmann geeft de bal voor. Plókai kopt de bal weg. Dursi rent richting de bal. Dursi schiet op doel. Dreher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cremonini rent richting de bal. Cremonini passt de bal met de wreef. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai onderschept slim de pass. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cremonini met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero geeft de bal voor. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dalangavičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szabados de bal. Romero met een sublieme pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:5

33e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai is nu in balbezit. Füle rent richting de bal. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Sebes bokst de bal weg.

34e minuut.
Romero met de inworp. Füle is nu in balbezit. Füle geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:6

35e minuut.
Füle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero probeert naar een medespeler te passen. Baranyai rent richting de bal. Baranyai geeft de bal voor. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szabados zijn tegenspeler op de grond. Füle raakt geblesseerd tijdens het duel. Cremonini met een snel genomen vrije trap. Daar is Szabados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:7

41e minuut.
Baranyai passt de bal zonder na te denken. Füle rent richting de bal. Füle passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. Sebes bokst de bal weg.

42e minuut.
Romero met een sublieme pass. Daar is Baranyai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth rent richting de bal. Baranyai onderschept slim de pass. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Sebes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 73%, SárgaLap 27%.
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:7

50e minuut.
Dalangavičius geeft de bal voor. Gyurkovits kopt de bal weg. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:8

54e minuut.
Romero kopt de bal weg. Daar is Csala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Füle speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Romero met een sublieme pass. Baranyai heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Sebes bokst de bal weg. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:9

67e minuut.
Klungelig pakt Baranyai de bal. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal met de wreef. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero geeft een lange en hoge pass. Polonkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Polonkai de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romero zal de hoekschop nemen. Szabados kopt de bal weg. Klungelig pakt Cremonini de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Baranyai rent richting de bal. Baranyai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:10

88e minuut.
Jäkl is nu in balbezit. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámbó begaat een overtreding. Gyurkovits raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 72%, SárgaLap 28%.
Csalamádé Fc - SárgaLap 0:10