Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Csonttörők
lehet Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Hader rent richting de bal. Hader met een sublieme pass. Klungelig pakt Sankaré de bal. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Usin is nu in balbezit. Usin passt de bal in één keer door. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Łabuś kopt de bal weg. Czerbniak rent richting de bal. Yörükoğlu onderschept slim de pass. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Csonttörők 0:1

22e minuut.
Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Piazza met een sublieme pass. Faltoso rent richting de bal. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Śledź geeft de bal voor. Limet heeft problemen om de bal te vangen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić draait met de bal, schiet en ... Duy Thành werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Napsugár F.C - Csonttörők 1:1

35e minuut.
Perger geeft de bal voor. Usin met een sublieme pass. Faltoso rent richting de bal. Faltoso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diba de bal onder controle te krijgen. Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Csonttörők 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Faltoso de bal. Sankaré speelt de bal door. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu springt en kopt de bal. Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 50%, Csonttörők 50%.
Napsugár F.C - Csonttörők 2:1

58e minuut.
Lage met een sublieme pass. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić speelt de bal door. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Klement komt het veld opgelopen. Pisont komt het veld opgelopen. Szénási komt het veld opgelopen. Sóspataki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Łabuś passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vamvoukakis ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vamvoukakis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Yörükoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hungler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Napsugár F.C - Csonttörők 2:2

69e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Hungler rent richting de bal. Hungler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Csonttörők 2:3

70e minuut.
Perger heeft problemen om de bal te vangen. Perger passt de bal met de wreef. Klement is nu in balbezit. Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Csonttörők 2:4

74e minuut.
Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś draait met de bal, schiet en ... Sóspataki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tomašić rent richting de bal. Tomašić passt de bal met de wreef. Hader probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu geeft een lange en hoge pass. Sóspataki bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Perger met de inworp. Carbonell speelt de bal door. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ... Sóspataki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tomašić passt de bal met de wreef. Pisont heeft problemen om de bal te vangen. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Perger geeft de bal voor. Hungler rent richting de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sóspataki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Csonttörők 2:5

88e minuut.
Łabuś geeft een lange en hoge pass. Piazza is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dueñas Rodríguez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 60%, Csonttörők 40%.
Napsugár F.C - Csonttörők 2:5