Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Ultrass P.F.Z.
Normal Tactiek 4-4-2-def
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Choszczewski de bal. Hannich probeert naar een medespeler te passen. Román met een sublieme pass. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Román neemt de hoekschop. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:1

11e minuut.
Choszczewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nyitrai de bal onder controle te krijgen. Balke rent richting de bal. Balke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:2

13e minuut.
Csősz rent richting de bal. Gárdián verovert de bal door een tackle van achteren. Nyitrai is nu in balbezit. Balke onderschept slim de pass. Balke draait met de bal, schiet en ... Orth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Orth met een sublieme pass. Gonda kopt de bal weg. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:3

15e minuut.
Balke rent richting de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Kotul is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hahn passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannich bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:4

20e minuut.
Csősz probeert naar een medespeler te passen. Eszes is nu in balbezit. Eszes passt de bal in één keer door. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:5

21e minuut.
Choszczewski passt de bal met de wreef. Malić probeert de bal met de borst te controleren. Malić passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Orth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:6

24e minuut.
Csősz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke onderschept slim de pass. Eszes rent richting de bal. Balke rent richting de bal. Balke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:7

25e minuut.
Faragó probeert naar een medespeler te passen. Kakuszi heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Román kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski passt de bal in één keer door. Balke rent richting de bal. Balke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kotul is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. Balke is nu in balbezit. Balke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski is nu in balbezit. Hannich bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:8

34e minuut.
Gonda is nu in balbezit. Gonda probeert naar een medespeler te passen. Hahn heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gárdián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdián geeft een hoge lob. Alföldi kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Malić is nu in balbezit. Nyitrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Malić verovert de bal door een tackle van achteren. Malić geeft een hoge lob. Choszczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Orth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Eszes passt de bal in één keer door. Román is nu in balbezit. Román passt de bal in één keer door. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Faragó kopt de bal weg. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Eszes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eszes probeert naar een medespeler te passen. Malić rent richting de bal. Malić geeft een hoge lob. Choszczewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultrass 84%, P.F.Z. 16%.
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:8

53e minuut.
Gárdián onderschept slim de pass. Gárdián geeft een hoge lob. Alföldi kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:9

56e minuut.
Eszes speelt de bal door. Hahn probeert de bal aan de voet te houden. Balke is nu in balbezit. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:10

58e minuut.
Malić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Balke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szrnka komt het veld opgelopen. Román met een snelle inworp. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski probeert naar een medespeler te passen. Eszes is nu in balbezit. Eszes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:11

63e minuut.
Kotul geeft een hoge lob. Inworp. Román met een snelle inworp. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hannich probeert de bal aan de voet te houden. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Alföldi geeft een lange en hoge pass. Gárdián geeft een hoge lob. Román kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havasi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Nyitrai de bal. Malić is nu in balbezit. Malić met een sublieme pass. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Orth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Román speelt de bal door. Daar is Eszes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eszes speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Faragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdián onderschept slim de pass. Eszes speelt de bal door. Klungelig pakt Balke de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap. Orth bokst de bal weg.

73e minuut.
Hannich geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Román geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eszes met een sublieme pass. Malić probeert de bal met de borst te controleren. Malić probeert naar een medespeler te passen. Balke is nu in balbezit. Balke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:12

80e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Román onderschept slim de pass. Román speelt de bal door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Orth bokst de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Román kopt de bal weg. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdián met een sublieme pass. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alföldi geeft een hoge lob. Arató kopt de bal weg. Malić probeert naar een medespeler te passen. Balke is nu in balbezit. Balke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Orth trapt de bal weg. Román kopt de bal weg. Gárdián heeft problemen om de bal te vangen. Gárdián draait met de bal, schiet en ... Orth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alföldi kopt de bal weg. Orth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balke controleert de bal met de borst. Balke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Eszes rent richting de bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes geeft een hoge lob. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nyitrai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csősz speelt de bal door. Gárdián probeert naar een medespeler te passen. Balke rent richting de bal. Balke schiet op doel. Orth bokst de bal weg. Gárdián controleert de bal met de borst. Gárdián draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Román geeft de bal voor. Gárdián maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Ultrass 82%, P.F.Z. 18%.
Juve Ultrass - P.F.Z. 0:13