Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tilamas sc Manchester United F.C. mufc
Kl Tactiek qwe
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


26e minuut.
Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario passt de bal met de wreef. Sculli rent richting de bal. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Manchester United F.C. mufc 1:0

30e minuut.
Stănciulescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zimonjić controleert de bal met de borst. Zimonjić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz onderschept slim de pass. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Staš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tilamas sc - Manchester United F.C. mufc 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Bellisario de bal. Szaniawski rent richting de bal. Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellisario geeft de bal voor. Sculli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Manchester United F.C. mufc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 53%, Manchester United F.C. mufc 47%.
tilamas sc - Manchester United F.C. mufc 2:1

79e minuut.
Sənani geeft de bal voor. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănciulescu krijgt een gele kaart. Zimonjić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zimonjić kan niet meer verder spelen. Gülenay komt het veld opgelopen. Sculli met een snel genomen vrije trap. Vojković springt en kopt de bal. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Novelli rent richting de bal. Novelli geeft een hoge lob. Gülenay is nu in balbezit. Gülenay geeft de bal voor. Sculli springt en kopt de bal. Lecornu bokst de bal weg. Fitos rent richting de bal. Fitos geeft een lange en hoge pass. Biaram kopt de bal weg. Bellisario geeft een lange en hoge pass. Sculli maakt een snoekduik en kopt de bal. Lecornu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 38%, Manchester United F.C. mufc 62%.
tilamas sc - Manchester United F.C. mufc 2:1