Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC Amazon FC
off Tactiek breki433
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Damborg is nu in balbezit. Damborg geeft de bal voor. Inworp. Krause met een snelle inworp. Krúdy geeft de bal voor. Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cherchesov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Amazon FC 1:0

17e minuut.
Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov passt de bal zonder na te denken. Zagora is nu in balbezit. Zagora haalt uit met een fantastische trap. Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dubost zijn tegenspeler op de grond. Cherchesov raakt geblesseerd tijdens het duel. Krause zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zagora maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Amazon FC 2:0

24e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal met de wreef. Nozal met een sublieme pass. Aponyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponyi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aponyi onderschept slim de pass. Aponyi geeft een hoge lob. Füle heeft problemen om de bal te vangen. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 49%, Amazon FC 51%.
Rózsakert FC - Amazon FC 2:0

48e minuut.
Koudela kopt de bal weg. Moreau met een sublieme pass. Krause speelt de bal door. Manaflı geeft de bal voor. Zagora springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hartmann onderschept slim de pass. Breznay is nu in balbezit. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Koudela is nu in balbezit. Koudela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manaflı kopt de bal weg. Daar is Lugüercio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherchesov rent richting de bal. Zagora rent richting de bal. Zagora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - Amazon FC 3:0

79e minuut.
Krúdy is nu in balbezit. Krúdy geeft de bal voor. Daar is Damborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora draait met de bal, schiet en ... Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 44%, Amazon FC 56%.
Rózsakert FC - Amazon FC 3:0