Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falábúak SE Haladás
3-2-3-2 Tactiek nb343
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten solid
poor Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Frias geeft een lange en hoge pass. Gurău geeft de bal voor. Ntaglaras kopt de bal weg. Lorig is nu in balbezit. Lorig draait met de bal, schiet en ... Kende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka passt de bal zonder na te denken. Krivić geeft een lange en hoge pass. Gothár maakt een snoekduik en kopt de bal. Kende werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ntaglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:1

21e minuut.
Frias met een sublieme pass. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Gothár is nu in balbezit. Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig schiet op doel. Kende bokst de bal weg.

23e minuut.
Krivić met de inworp. Ntaglaras geeft de bal voor. Gothár rent richting de bal. Gothár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:2

28e minuut.
Krivić rent richting de bal. Krivić geeft de bal voor. Lorig rent richting de bal. Lorig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:3

34e minuut.
Dinka kan de bal niet met de borst controleren. Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka geeft een lange en hoge pass. Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaglaras rent richting de bal. Ntaglaras haalt uit met een fantastische trap. Kende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Amoros is nu in balbezit. Amoros geeft een lange en hoge pass. Daar is Csák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lorig speelt de bal door. Gothár is nu in balbezit. Oross controleert de bal met de borst. Lorig rent richting de bal. Lorig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falábúak SE 80%, Haladás 20%.
Falábúak SE - Haladás 0:4

47e minuut.
Preumayr geeft een lange en hoge pass. Ntaglaras kopt de bal weg. Lorig is nu in balbezit. Lorig draait met de bal, schiet en ... Kende maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:5

56e minuut.
Oross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău onderschept slim de pass. Gurău geeft een hoge lob. Daar is Gothár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:6

59e minuut.
Krivić probeert naar een medespeler te passen. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Lorig rent richting de bal. Lorig haalt uit met een fantastische trap. Kende probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ráthonyi is nu in balbezit. Ráthonyi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amoros met een snelle inworp. Lorig is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal met de wreef. Lorig rent richting de bal. Lorig heeft problemen om de bal te vangen. Lorig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gothár is nu in balbezit. Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lorig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorig schiet op doel. Kende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:7

73e minuut.
Óváry met een sublieme pass. Klungelig pakt Miski de bal. Lorig is nu in balbezit. Lorig draait met de bal, schiet en ... Kende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

75e minuut.
Daar is Ntaglaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaglaras passt de bal met de wreef. Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig haalt uit met een fantastische trap. Kende werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:8

76e minuut.
Óváry verovert de bal door een tackle van achteren. Óváry met een sublieme pass. Oross heeft problemen om de bal te vangen. Lorig rent richting de bal. Lorig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Krivić probeert naar een medespeler te passen. Galvas is nu in balbezit. Galvas geeft een hoge lob. Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras geeft de bal voor. Kende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dinka heeft problemen om de bal te vangen. Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal met de wreef. Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Falábúak SE - Haladás 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falábúak SE 82%, Haladás 18%.
Falábúak SE - Haladás 0:9