Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bagi FC Blue Stars Boghossian Team
Tactic_BL Tactiek lakóvá tevő :D
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 62
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Ajkler is nu in balbezit. Ajkler speelt de bal door. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:1

8e minuut.
Mark bereikt de bal nog maar net als eerste. Mark passt de bal zonder na te denken. Ajkler rent richting de bal. Ajkler geeft de bal voor. Dolfini krijgt zijn hoofd ertegen. Blaskovics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dağdeviren rent richting de bal. Dağdeviren geeft een hoge lob. Ajkler kopt de bal weg. Majerčin rent richting de bal. Majerčin schiet op doel. Blaskovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sós kopt de bal weg. Kastelic met een sublieme pass. Ajkler is nu in balbezit. Ajkler geeft een hoge lob. Dolfini rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:2

16e minuut.
Ajkler heeft problemen om de bal te vangen. Ajkler speelt de bal door. Majerčin rent richting de bal. Majerčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:3

18e minuut.
Majerčin rent richting de bal. Majerčin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mundi de bal onder controle te krijgen. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mundi kopt de bal weg. Ajkler rent richting de bal. Ajkler met een sublieme pass. Majerčin rent richting de bal. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Blaskovics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Miklósvári rent richting de bal. Kastelic verovert de bal door een tackle van achteren. Kastelic passt de bal zonder na te denken. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel. Blaskovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kastelic kan de bal niet met de borst controleren. Kastelic geeft een hoge lob. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin schiet op doel. Blaskovics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:4

29e minuut.
Ajkler met een snelle inworp. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft een hoge lob. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ajkler geeft een lange en hoge pass. Majerčin kopt de bal weg. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Blaskovics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:5

36e minuut.
Ajkler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majerčin de bal. Kastelic speelt de bal door. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pockihned heeft problemen om de bal te vangen. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters passt de bal met de wreef. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kastelic probeert de bal met de borst te controleren. Kastelic geeft een hoge lob. Mundi verovert de bal door een tackle van achteren. Ajkler geeft de bal voor. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 77%, Boghossian Team 23%.
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:6

51e minuut.
Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler geeft de bal voor. Klungelig pakt Pockihned de bal. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel. Blaskovics bokst de bal weg. Waters geeft de bal voor. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:7

53e minuut.
Zsebe rent richting de bal. Zsebe met een sublieme pass. Ajkler geeft de bal voor. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:8

57e minuut.
Majerčin passt de bal met de wreef. Ajkler rent richting de bal. Ajkler speelt de bal door. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mark kopt de bal weg. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Péri zijn tegenspeler op de grond. Péri krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kastelic speelt de bal door. Ajkler rent richting de bal. Ajkler probeert naar een medespeler te passen. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Blaskovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler passt de bal met de wreef. Majerčin rent richting de bal. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Blaskovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:9

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ajkler zal de hoekschop nemen. Majerčin kopt de bal weg. Daar is Dolfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolfini schiet op doel. Blaskovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:10

75e minuut.
Ajkler met een snelle inworp. Kastelic rent richting de bal. Kastelic passt de bal met de wreef. Dolfini rent richting de bal. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mark verovert de bal door een tackle van achteren. Mark geeft de bal voor. Inworp. Péri met de inworp. Palik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler probeert naar een medespeler te passen. Majerčin rent richting de bal. Majerčin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:11

90e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic met een sublieme pass. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Blaskovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 64%, Boghossian Team 36%.
Bagi FC Blue Stars - Boghossian Team 0:11