Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zöldsasok Fc. Platina SC
nb3 Tactiek 4-2-3-1
34% Balbezit 66%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 39.1
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Kalathis met een sublieme pass. Daar is Skiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skiba probeert naar een medespeler te passen. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Oswos is nu in balbezit. Oswos passt de bal met de wreef. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aguiar met de inworp. Oswos rent richting de bal. Oswos geeft een lange en hoge pass. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoryn passt de bal met de wreef. Moskov heeft problemen om de bal te vangen. Moskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Norkett de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skiba zal de hoekschop nemen. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sidarovich geeft een lange en hoge pass. Szulik heeft problemen om de bal te vangen. Szulik speelt de bal door. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöldsasok Fc. 77%, Platina SC 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zöldsasok Fc. - Platina SC 0:0

46e minuut.
Stikliūnas komt het veld opgelopen. Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Albuquerque komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Szulik probeert naar een medespeler te passen. Shydlouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores Santacruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flores Santacruz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Békési geeft de bal voor. Albuquerque heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khadatovich. Albuquerque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Békési zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stikliūnas onderschept slim de pass. Stikliūnas passt de bal zonder na te denken. Zavadski met een sublieme pass. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stikliūnas is nu in balbezit. Zoryn verovert de bal door een tackle van achteren. Zoryn passt de bal zonder na te denken. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöldsasok Fc. 66%, Platina SC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zöldsasok Fc. - Platina SC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Flores Santacruz is nu in balbezit. Khadatovich rent richting de bal. Khadatovich passt de bal met de wreef. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöldsasok Fc. 71%, Platina SC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zöldsasok Fc. - Platina SC 0:0

115e minuut.
Flores Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Sidarovich is nu in balbezit. Flores Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Flores Santacruz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Norkett de bal.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stikliūnas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Shydlouski de bal. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

116e minuut.
Albuquerque geeft de bal voor. Zoryn rent richting de bal. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov schiet op doel. Norkett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pressato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöldsasok Fc. - Platina SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöldsasok Fc. 74%, Platina SC 26%.
Zöldsasok Fc. - Platina SC 0:1