Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:44
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Ftc1899 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3079
Ftc1899 Bródystreet
védekező Tactiek 12
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


11e minuut.
Debreczeni onderschept slim de pass. Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohács speelt de bal door. Rabóczki is nu in balbezit. Rabóczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Koczka geeft de bal voor. Rabóczki is nu in balbezit. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu haalt uit met een fantastische trap. Spitzmüller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:1

35e minuut.
Daar is Debreczeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schóber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabóczki is nu in balbezit. Rabóczki draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:2

38e minuut.
Rabóczki rent richting de bal. Rabóczki passt de bal zonder na te denken. Schóber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schóber geeft een hoge lob. Bertomeu springt en kopt de bal. Spitzmüller bokst de bal weg.

43e minuut.
Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi rent richting de bal. Bornemissza begaat een overtreding. Bornemissza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ftc1899 77%, Bródystreet 23%.
Ftc1899 - Bródystreet 0:2

49e minuut.
Orth met een snelle inworp. Szerencsi rent richting de bal. Bornemissza maakt een afschuwelijke overtreding. Bornemissza krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Rabóczki is nu in balbezit. Bertomeu is nu in balbezit. Rabóczki is nu in balbezit. Bertomeu is nu in balbezit. Bertomeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:3

64e minuut.
Bohács geeft een lange en hoge pass. Szerencsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:4

69e minuut.
Gregor passt de bal met de wreef. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nemoda ... Strafschop! Nemoda krijgt een gele kaart. Bertomeu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bertomeu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Spitzmüller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:5

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Borsányi stond buitenspel. Halmai neemt vlug de vrije trap. Kempf rent richting de bal. Bertomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Bertomeu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán passt de bal in één keer door. Puskás kan de bal niet met de borst controleren. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:6

74e minuut.
Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Rabóczki onderschept slim de pass. Puskás is nu in balbezit. Bertomeu onderschept slim de pass. Bertomeu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Zsembery de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Matics geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kempf de bal. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - Bródystreet 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ftc1899 87%, Bródystreet 13%.
Ftc1899 - Bródystreet 0:7