Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpestforever Előre FC Békéscsaba
523Újpest Tactiek 532crsszelso
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.7 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kasperkowicz met een snelle inworp. Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich geeft de bal voor. Igó probeert de bal aan de voet te houden. Héjjas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Igó de bal. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Igó zijn tegenspeler op de grond. Igó is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz met een sublieme pass. Bukta is nu in balbezit. Judkowiak onderschept slim de pass. Judkowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Sin`kevich met een sublieme pass. Héjjas probeert de bal met de borst te controleren. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas verovert de bal door een tackle van achteren. Héjjas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:1

10e minuut.
Héjjas rent richting de bal. Judkowiak rent richting de bal. Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich draait met de bal, schiet en ... Harkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:2

13e minuut.
Sin`kevich is nu in balbezit. Sin`kevich passt de bal zonder na te denken. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:3

21e minuut.
Meštrić passt de bal in één keer door. Bergkamp geeft de bal voor. Judkowiak kopt de bal weg. Héjjas rent richting de bal. Héjjas haalt uit met een fantastische trap. Harkai bokst de bal weg.

28e minuut.
Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompa verovert de bal door een tackle van achteren. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:4

29e minuut.
Moldován is nu in balbezit. Moldován geeft een hoge lob. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Harkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:5

34e minuut.
Daar is Héjjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich met een sublieme pass. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sin`kevich met de inworp. Vanczák rent richting de bal. Vanczák speelt de bal door. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Judkowiak de bal. Bácskai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sin`kevich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Héjjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Héjjas draait met de bal, schiet en ... Harkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:6

44e minuut.
Vanczák heeft problemen om de bal te vangen. Vanczák speelt de bal door. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Harkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 72%, Előre FC Békéscsaba 28%.
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:7

47e minuut.
Bukta is nu in balbezit. Judkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Tompa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Judkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Héjjas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:8

50e minuut.
Kasperkowicz probeert naar een medespeler te passen. Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldován met een sublieme pass. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sin`kevich met een sublieme pass. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szászi ... Strafschop! Szászi krijgt een gele kaart. Héjjas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Judkowiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:9

61e minuut.
Kasperkowicz onderschept slim de pass. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Sin`kevich is nu in balbezit. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:10

62e minuut.
Klungelig pakt Szász de bal. Szász passt de bal met de wreef. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Harkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Sin`kevich de bal. Sin`kevich passt de bal zonder na te denken. Héjjas heeft problemen om de bal te vangen. Héjjas haalt uit met een fantastische trap. Harkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Héjjas rent richting de bal. Héjjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:11

72e minuut.
Sin`kevich probeert naar een medespeler te passen. Vanczák rent richting de bal. Vanczák speelt de bal door. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Novák is nu in balbezit. Novák geeft een hoge lob. Héjjas rent richting de bal. Héjjas haalt uit met een fantastische trap. Harkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldován geeft een lange en hoge pass. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:12

81e minuut.
Vanczák geeft een hoge lob. Daar is Bácskai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas draait met de bal, schiet en ... Harkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:13

82e minuut.
Sin`kevich speelt de bal door. Daar is Vanczák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanczák met een sublieme pass. Klungelig pakt Judkowiak de bal. Judkowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:14

85e minuut.
Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich verovert de bal door een tackle van achteren. Sin`kevich geeft de bal voor. Judkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Judkowiak is nu in balbezit. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 76%, Előre FC Békéscsaba 24%.
Újpestforever - Előre FC Békéscsaba 0:15