Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mártoni Világos FC Berettyóújfalu FC
532 Tactiek kkk
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi met een sublieme pass. Căliman is nu in balbezit. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Markos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Matejko de bal. Silaghi speelt de bal door. Paradas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm onderschept slim de pass. Wilhelm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Silaghi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gyurkovits komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Gyurkovits controleert de bal met de borst. Gyurkovits met een sublieme pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman schiet op doel. Markos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dudziński onderschept slim de pass. Dudziński geeft een lange en hoge pass. Căliman kopt de bal weg. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:2

11e minuut.
Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits geeft een hoge lob. Căliman rent richting de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Markos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:3

14e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. Daar is Bajerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman schiet op doel. Markos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:4

17e minuut.
Székely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volenszki rent richting de bal. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:5

18e minuut.
Dudziński kopt de bal weg. Căliman is nu in balbezit. Bajerski rent richting de bal. Căliman onderschept slim de pass. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Markos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Paradas trapt de bal weg. Gyurkovits kopt de bal weg. Wilhelm rent richting de bal. Wilhelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemesi trapt de bal weg. Gyurkovits kopt de bal weg. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Matejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Wilhelm heeft problemen om de bal te vangen. Wilhelm haalt uit met een fantastische trap. Markos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Markos trapt de bal weg van het doel. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits passt de bal in één keer door. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm draait met de bal, schiet en ... Markos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński passt de bal in één keer door. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:6

39e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal in één keer door. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel. Markos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:7

40e minuut.
Dudziński geeft een lange en hoge pass. Paradas kan de bal niet met de borst controleren. Wilhelm met een sublieme pass. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudziński met een sublieme pass. Căliman is nu in balbezit. Căliman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paradas de bal. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm verovert de bal door een tackle van achteren. Wilhelm schiet op doel. Markos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:8

45e minuut.
Daar is Volenszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman rent richting de bal. Nemesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mártoni Világos FC 86%, Berettyóújfalu FC 14%.
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:8

46e minuut.
Majslak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dudziński rent richting de bal. Nemesi begaat een overtreding. Dudziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majslak springt en kopt de bal. Markos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Majslak rent richting de bal. Bajerski is nu in balbezit. Majslak verovert de bal door een tackle van achteren. Majslak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Parascandolo geeft een hoge lob. Dudziński met een sublieme pass. Majslak heeft problemen om de bal te vangen. Majslak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:9

61e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor. Dudziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Majslak de bal. Majslak haalt uit met een fantastische trap. Markos bokst de bal weg. Daar is Wilhelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilhelm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:10

65e minuut.
Markos speelt de bal door. Acevedo kopt de bal weg. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm draait met de bal, schiet en ... Markos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:11

66e minuut.
Süveges komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Paradas speelt de bal door. Süveges bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Riso onderschept slim de pass. Di Riso probeert naar een medespeler te passen. Wilhelm rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:12

75e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal met de wreef. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:13

76e minuut.
Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak passt de bal in één keer door. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm draait met de bal, schiet en ... Markos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:14

77e minuut.
Süveges passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matejko de bal. Székely rent richting de bal. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm haalt uit met een fantastische trap. Markos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudziński met een sublieme pass. Majslak is nu in balbezit. Majslak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Dudziński de bal. Dudziński met een sublieme pass. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak schiet op doel. Markos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziński speelt de bal door. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:15

85e minuut.
Gyurkovits speelt de bal door. Klungelig pakt Majslak de bal. Matejko is nu in balbezit. Majslak onderschept slim de pass. Majslak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ortiz met de inworp. Di Riso is nu in balbezit. Di Riso passt de bal zonder na te denken. Majslak heeft problemen om de bal te vangen. Majslak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mártoni Világos FC 76%, Berettyóújfalu FC 24%.
Mártoni Világos FC - Berettyóújfalu FC 0:15