Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sváb FC Meidl FC Pápa
532 Tactiek RossiDEF
47% Balbezit 53%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 73
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 55
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Agárdi geeft een hoge lob. Inworp. Alioti met de inworp. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Labarca rent richting de bal. Labarca passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Babits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:1

5e minuut.
Szilvási probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mäkitie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkitie geeft een hoge lob. Legrá speelt de bal door. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Babits met een sublieme pass. Legrá kopt de bal weg. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. Babits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Babits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:2

10e minuut.
Alioti met een snelle inworp. Szurgent probeert naar een medespeler te passen. Alioti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gekov de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kurucz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labarca rent richting de bal. Labarca passt de bal zonder na te denken. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:3

13e minuut.
Jelves met een sublieme pass. Legrá is nu in balbezit. Legrá passt de bal zonder na te denken. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Babits bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babits speelt de bal door. Legrá kopt de bal weg. Oliva controleert de bal met de borst. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti onderschept slim de pass. Alioti passt de bal met de wreef. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Legrá met een sublieme pass. Alioti met een sublieme pass. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Babits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:4

22e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva speelt de bal door. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Labarca speelt de bal door. Paulik is nu in balbezit. Paulik passt de bal zonder na te denken. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Paulik is nu in balbezit. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Szerb kopt de bal weg. Legrá heeft problemen om de bal te vangen. Legrá probeert naar een medespeler te passen. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca rent richting de bal. Labarca met een sublieme pass. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Legrá speelt de bal door. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal met de wreef. Preda is nu in balbezit. Preda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:5

32e minuut.
Preda speelt de bal door. Szurgent probeert de bal aan de voet te houden. Gekov rent richting de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:6

34e minuut.
Legrá is nu in balbezit. Legrá passt de bal zonder na te denken. Preda heeft problemen om de bal te vangen. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Babits probeert naar een medespeler te passen. Labarca is nu in balbezit. Labarca passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... Babits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Babits maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:7

36e minuut.
Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Józsi. Gekov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labarca met een snel genomen vrije trap. Gekov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Babits trapt de bal weg. Legrá geeft een hoge lob. Kurucz kopt de bal weg. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:8

39e minuut.
Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti met een sublieme pass. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:9

41e minuut.
Herédi geeft een hoge lob. Ürmösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ürmösi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szurgent komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Agárdi heeft problemen om de bal te vangen. Alioti is nu in balbezit. Alioti passt de bal zonder na te denken. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babits probeert naar een medespeler te passen. Legrá kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jelves bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá probeert naar een medespeler te passen. Labarca speelt de bal door. Gekov rent richting de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preda heeft problemen om de bal te vangen. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... Babits probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sváb FC 84%, Meidl FC Pápa 16%.
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:9

48e minuut.
Józsi met een sublieme pass. Alioti is nu in balbezit. Alioti passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov draait met de bal, schiet en ... Babits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Daar is Paulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulik. Paulik krijgt een gele kaart. Gekov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Szurgent geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labarca met een snelle inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:10

57e minuut.
Labarca speelt de bal door. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Babits probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Preda met de inworp. Alioti is nu in balbezit. Alioti geeft een lange en hoge pass. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Legrá passt de bal in één keer door. Labarca heeft problemen om de bal te vangen. Labarca met een sublieme pass. Klungelig pakt Gekov de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:11

61e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Preda is nu in balbezit. Preda schiet op doel. Babits maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kurucz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vízdár de bal. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Babits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labarca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliva kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal zonder na te denken. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:12

67e minuut.
Alioti speelt de bal door. Labarca is nu in balbezit. Labarca passt de bal met de wreef. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Legrá probeert naar een medespeler te passen. Labarca rent richting de bal. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda schiet op doel. Babits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Józsi controleert de bal met de borst. Legrá rent richting de bal. Legrá passt de bal zonder na te denken. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:13

73e minuut.
Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá speelt de bal door. Kurucz heeft problemen om de bal te vangen. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda passt de bal in één keer door. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Babits bokst de bal weg. Vízdár controleert de bal met de borst. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Babits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Preda onderschept slim de pass. Preda speelt de bal door. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:14

75e minuut.
Klungelig pakt Józsi de bal. Józsi passt de bal met de wreef. Agárdi met een sublieme pass. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Babits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alioti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Preda de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. Babits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Labarca geeft de bal voor. Preda rent richting de bal. Kurucz onderschept slim de pass. Gekov verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Babits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Paulik de bal. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vízdár heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labarca neemt de hoekschop. Gekov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:15

80e minuut.
Legrá is nu in balbezit. Legrá geeft een lange en hoge pass. Kurucz verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Babits bokst de bal weg.

81e minuut.
Legrá speelt de bal door. Paulik rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Babits maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Labarca onderschept slim de pass. Labarca geeft een hoge lob. Daar is Kurucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:16

83e minuut.
Szilvási rent richting de bal. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca geeft een hoge lob. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:17

86e minuut.
Legrá passt de bal met de wreef. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:18

89e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Agárdi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alioti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliva krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sváb FC 86%, Meidl FC Pápa 14%.
Sváb FC - Meidl FC Pápa 0:18