Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Riders Maldini F.C
Caesar Tactiek New generation
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
42.5 gemiddelde waardering 62.1
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer geeft een lange en hoge pass. Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:1

4e minuut.
Döbrögi heeft problemen om de bal te vangen. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomkovics. Tomkovics krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Predeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Origi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sofian maakt een snoekduik en kopt de bal. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Origi speelt de bal door. Zubin heeft problemen om de bal te vangen. Charneca is nu in balbezit. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu schiet op doel. Kujawa bokst de bal weg.

9e minuut.
Zubin kopt de bal weg. Obal rent richting de bal. Obal passt de bal zonder na te denken. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Kujawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:2

11e minuut.
Özaltaylı is nu in balbezit. Özaltaylı geeft de bal voor. Moldenhauer kopt de bal weg. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zubin heeft problemen om de bal te vangen. Zubin met een sublieme pass. Sofian is nu in balbezit. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:3

16e minuut.
Nõukas rent richting de bal. Nõukas geeft de bal voor. Daar is Moldenhauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldenhauer geeft een lange en hoge pass. Sofian springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin passt de bal zonder na te denken. Predeanu rent richting de bal. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Overton de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Charneca de bal onder controle te krijgen. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer geeft een hoge lob. Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zubin passt de bal in één keer door. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer passt de bal in één keer door. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Döbrögi heeft problemen om de bal te vangen. Obal onderschept slim de pass. Obal passt de bal met de wreef. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. Kujawa bokst de bal weg.

31e minuut.
Nõukas geeft een hoge lob. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer passt de bal zonder na te denken. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer passt de bal zonder na te denken. Overton is nu in balbezit. Sofian onderschept slim de pass. Sofian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sofian onderschept slim de pass. Sofian passt de bal in één keer door. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Charneca probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ... Kujawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:4

43e minuut.
Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nõukas de bal. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Riders 72%, Maldini F.C 28%.
Long Riders - Maldini F.C 0:4

53e minuut.
Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer geeft de bal voor. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:5

58e minuut.
Predeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moldenhauer de bal. Moldenhauer passt de bal in één keer door. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Overton passt de bal met de wreef. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer geeft een lange en hoge pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Origi rent richting de bal. Origi geeft een hoge lob. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ... Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tomkovics speelt de bal door. Döbrögi is nu in balbezit. Met opzet legt Origi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Origi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Origi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Zubin rent richting de bal. Zubin passt de bal met de wreef. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:6

80e minuut.
Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı onderschept slim de pass. Özaltaylı geeft de bal voor. Predeanu rent richting de bal. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ... Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Riders - Maldini F.C 0:7

82e minuut.
Jurczyga met een sublieme pass. Obal bereikt de bal nog maar net als eerste. Obal geeft de bal voor. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Obal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldenhauer probeert naar een medespeler te passen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Overton de bal. Kujawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Obal speelt de bal door. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer passt de bal met de wreef. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel geeft een hoge lob. Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin schiet op doel. Kujawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Riders 64%, Maldini F.C 36%.
Long Riders - Maldini F.C 0:7