Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopó Fc Csikavan FC
Beton Tactiek csete
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Hollós de bal. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas verovert de bal door een tackle van achteren. Varjas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz passt de bal met de wreef. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Csikavan FC 0:1

15e minuut.
Fejér rent richting de bal. Varjas verovert de bal door een tackle van achteren. Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas verovert de bal door een tackle van achteren. Varjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Zsolnai de bal. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas passt de bal in één keer door. Ballai rent richting de bal. Ballai geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
März speelt de bal door. Varjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas onderschept slim de pass. Varjas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
März bereikt de bal nog maar net als eerste. März passt de bal zonder na te denken. Varjas is nu in balbezit. Varjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Csikavan FC 0:2

27e minuut.
Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Csernyánszki is nu in balbezit. Varjas is nu in balbezit. Varjas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai speelt de bal door. Varjas is nu in balbezit. Varjas haalt uit met een fantastische trap. Kerepeszki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Csikavan FC 0:3

38e minuut.
Banai is nu in balbezit. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Varjas rent richting de bal. Varjas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Varjas verovert de bal door een tackle van achteren. Zsolnai rent richting de bal. Varjas onderschept slim de pass. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 82%, Csikavan FC 18%.
Kopó Fc - Csikavan FC 0:3

46e minuut.
Vojtekovszki rent richting de bal. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Varjas rent richting de bal. Varjas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ballai geeft een lange en hoge pass. Varjas heeft problemen om de bal te vangen. Veress is nu in balbezit. Veress met een sublieme pass. Kerepeszki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ballai rent richting de bal. Ballai geeft de bal voor. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjas is nu in balbezit. Varjas draait met de bal, schiet en ... Kerepeszki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Vojtekovszki kopt de bal weg. Ballai controleert de bal met de borst. Ballai speelt de bal door. Veress bereikt de bal nog maar net als eerste. Veress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Csikavan FC 0:4

57e minuut.
Ballai met een sublieme pass. Mice-Katine geeft de bal voor. Varjas rent richting de bal. Varjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - Csikavan FC 0:5

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sáfár komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dvéri met een harde bal richting middenveld. Ballai kopt de bal weg. Varjas rent richting de bal. Varjas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 80%, Csikavan FC 20%.
Kopó Fc - Csikavan FC 0:5