Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE FC Karcag
Rock Tactiek 4-3-1-2 A
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 56.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Nyhuis is nu in balbezit. Nyhuis geeft de bal voor. Cervantes rent richting de bal. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Feczesin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:1

4e minuut.
Certinho speelt de bal door. Maziarka is nu in balbezit. Soós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maziarka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Certinho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft de bal voor. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ... Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:2

8e minuut.
Certinho passt de bal zonder na te denken. Kováts rent richting de bal. Kováts geeft een hoge lob. Certinho heeft problemen om de bal te vangen. Certinho geeft een lange en hoge pass. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:3

11e minuut.
Tada geeft een lange en hoge pass. Kováts kan de bal niet met de borst controleren. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Felföldi verovert de bal door een tackle van achteren. Felföldi speelt de bal door. Cervantes rent richting de bal. Cervantes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tada is nu in balbezit. Tada probeert naar een medespeler te passen. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes haalt uit met een fantastische trap. Kováts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho passt de bal met de wreef. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:4

19e minuut.
Nyhuis rent richting de bal. Nyhuis speelt de bal door. Maziarka heeft problemen om de bal te vangen. Maziarka schiet op doel. Feczesin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:5

23e minuut.
Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Daar is Göllei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:6

24e minuut.
Tada passt de bal in één keer door. Maziarka heeft problemen om de bal te vangen. Kováts is nu in balbezit. Maziarka verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho geeft de bal voor. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:7

33e minuut.
Soós rent richting de bal. Tada verovert de bal door een tackle van achteren. Tada passt de bal zonder na te denken. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nyhuis kopt de bal weg. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tada is nu in balbezit. Tada haalt uit met een fantastische trap. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:8

36e minuut.
Złotorowicz speelt de bal door. Tada rent richting de bal. Nyhuis rent richting de bal. Nyhuis geeft de bal voor. Maziarka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:9

43e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes speelt de bal door. Soós heeft problemen om de bal te vangen. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:10

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Kováts de bal onder controle te krijgen. Certinho kopt de bal weg. Daar is Istenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 79%, FC Karcag 21%.
Mititítí TE - FC Karcag 0:10

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feczesin trapt de bal weg van het doel. Złotorowicz kopt de bal weg. Tada rent richting de bal. Tada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nyhuis met de inworp. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Tada is nu in balbezit. Tada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho passt de bal met de wreef. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. Feczesin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:11

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colmán komt het veld opgelopen. Nyhuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Maziarka springt en kopt de bal. Feczesin bokst de bal weg.

58e minuut.
Nyhuis met een snelle inworp. Colmán controleert de bal met de borst. Colmán geeft de bal voor. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kováts de bal. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho geeft een lange en hoge pass. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel. Feczesin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:12

62e minuut.
Tuhkala komt het veld opgelopen. Bogaerts komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Feczesin niet meer kan verder spelen. Melis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Colmán geeft de bal voor. Felföldi heeft problemen om de bal te vangen. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:13

65e minuut.
Catolino komt het veld opgelopen. Vadeş komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kováts kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catolino met de inworp. Klungelig pakt Cervantes de bal. Cervantes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Maziarka is nu in balbezit. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Karcag 0:14

88e minuut.
Kaulics is nu in balbezit. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes speelt de bal door. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 72%, FC Karcag 28%.
Mititítí TE - FC Karcag 0:14