Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tipitopi Sportiva Roma
Normal Tactiek 4-1-3-2
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 47
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Óvári speelt de bal door. Hoàng Đạt rent richting de bal. Hoàng Đạt met een sublieme pass. Miklósvári is nu in balbezit. Miklósvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hoàng Đạt kopt de bal weg. Klungelig pakt Rubinstein de bal. Óvári geeft een lange en hoge pass. Viola is nu in balbezit. Viola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Baticz rent richting de bal. Viola onderschept slim de pass. Miklósvári is nu in balbezit. Miklósvári haalt uit met een fantastische trap. Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Réti de bal. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein met een sublieme pass. Miklósvári is nu in balbezit. Miklósvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rubinstein kopt de bal weg. Viola heeft problemen om de bal te vangen. Viola passt de bal in één keer door. Miklósvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklósvári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hoàng Đạt met de inworp. Baticz is nu in balbezit. Miklósvári verovert de bal door een tackle van achteren. Miklósvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:2

16e minuut.
Baticz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Đạt speelt de bal door. Miklósvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklósvári draait met de bal, schiet en ... Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:3

19e minuut.
Viola met de inworp. Óvári rent richting de bal. Óvári speelt de bal door. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baticz rent richting de bal. Hoàng Đạt onderschept slim de pass. Hoàng Đạt speelt de bal door. Viola is nu in balbezit. Viola schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:4

23e minuut.
Huszár geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubinstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Óvári is nu in balbezit. Óvári geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Miklósvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklósvári passt de bal met de wreef. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:5

31e minuut.
Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Đạt speelt de bal door. Miklósvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklósvári haalt uit met een fantastische trap. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:6

35e minuut.
Hoàng Đạt geeft een lange en hoge pass. Miklósvári kopt de bal weg. Rubinstein rent richting de bal. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola haalt uit met een fantastische trap. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Đạt met een snelle inworp. Klungelig pakt Põhi de bal. Põhi geeft de bal voor. Miklósvári krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:7

40e minuut.
Inworp. Hoàng Đạt met de inworp. Óvári met een sublieme pass. Viola is nu in balbezit. Viola haalt uit met een fantastische trap. Török bokst de bal weg.

41e minuut.
Hoàng Đạt met een snelle inworp. Óvári rent richting de bal. Óvári geeft een hoge lob. Miklósvári rent richting de bal. Miklósvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 79%, Sportiva Roma 21%.
Tipitopi - Sportiva Roma 0:8

49e minuut.
Inworp. Hoàng Đạt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Óvári geeft de bal voor. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rubinstein rent richting de bal. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári geeft de bal voor. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklósvári is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Viola geeft een hoge lob. Baticz met een sublieme pass. Óvári is nu in balbezit. Óvári geeft een hoge lob. Baticz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Đạt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miklósvári maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hoàng Đạt speelt de bal door. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklósvári onderschept slim de pass. Miklósvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Sportiva Roma 0:9

63e minuut.
Kaszás passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baticz de bal. Réti is nu in balbezit. Miklósvári heeft problemen om de bal te vangen. Miklósvári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Põhi met een snelle inworp. Hoàng Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt geeft een lange en hoge pass. Viola krijgt zijn hoofd ertegen. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baticz heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt passt de bal in één keer door. Miklósvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklósvári schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rubinstein met een sublieme pass. Daar is Miklósvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baticz rent richting de bal. Miklósvári verovert de bal door een tackle van achteren. Miklósvári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tiimann geeft een hoge lob. Miklósvári probeert de bal aan de voet te houden. Zavadszky rent richting de bal. Miklósvári verovert de bal door een tackle van achteren. Miklósvári draait met de bal, schiet en ... Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 83%, Sportiva Roma 17%.
Tipitopi - Sportiva Roma 0:9