Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaMo21 Team Csontrakó FC
cup Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Sinclair geeft een hoge lob. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Bolla rent richting de bal. Bolla draait met de bal, schiet en ... Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Useli heeft problemen om de bal te vangen. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal met de wreef. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Lleras speelt de bal door. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal zonder na te denken. Daar is Carrasana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sinclair speelt de bal door. Cioper kopt de bal weg. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu geeft de bal voor. Carrasana springt en kopt de bal. Sinclair bokst de bal weg.

7e minuut.
Ðức Hải passt de bal met de wreef. Molina speelt de bal door. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft de bal voor. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:1

10e minuut.
Bolla is nu in balbezit. Bolla geeft een hoge lob. Kucera probeert de bal aan de voet te houden. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana schiet op doel. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolla is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tänavots passt de bal met de wreef. Wajerczyk rent richting de bal. Wajerczyk geeft een hoge lob. Zeitsprung rent richting de bal. Zeitsprung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina geeft de bal voor. Bolla heeft problemen om de bal te vangen. Bolla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tänavots is nu in balbezit. Carrasana onderschept slim de pass. Carrasana met een sublieme pass. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Wajerczyk speelt de bal door. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla schiet op doel. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolla de bal. Bolla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Labuda verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iordãnescu neemt de hoekschop. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zeitsprung is nu in balbezit. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Molina met een sublieme pass. Bolla rent richting de bal. Bolla schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải geeft een hoge lob. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu geeft de bal voor. Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Molina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čehajić kopt de bal weg. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Labuda de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:2

40e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Čehajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čehajić geeft een hoge lob. Bolla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan passt de bal zonder na te denken. Labuda is nu in balbezit. Bolla verovert de bal door een tackle van achteren. Bolla draait met de bal, schiet en ... Sinclair bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo21 Team 69%, Csontrakó FC 31%.
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:3

54e minuut.
Iordãnescu passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina passt de bal zonder na te denken. Daar is Bolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bolla passt de bal zonder na te denken. Tänavots probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:4

59e minuut.
Čehajić passt de bal met de wreef. Hietamäki is nu in balbezit. Hietamäki passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Carrasana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:5

61e minuut.
Molina kopt de bal weg. Klungelig pakt Holca de bal. Bolla is nu in balbezit. Bolla haalt uit met een fantastische trap. Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:6

66e minuut.
Holca met een sublieme pass. Daar is Cioper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioper speelt de bal door. Bolla is nu in balbezit. Bolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holca probeert naar een medespeler te passen. Carrasana legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tänavots de bal. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Molina kopt de bal weg. Čehajić is nu in balbezit. Čehajić passt de bal met de wreef. Molina geeft een hoge lob. Bolla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:7

76e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina passt de bal met de wreef. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:8

78e minuut.
Molina is nu in balbezit. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski speelt de bal door. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:9

79e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina geeft de bal voor. Bolla rent richting de bal. Bolla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:10

83e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina probeert naar een medespeler te passen. Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Bolla rent richting de bal. Bolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Loh passt de bal zonder na te denken. Kucera rent richting de bal. Cioper rent richting de bal. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla schiet op doel. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iordãnescu neemt de hoekschop. Tänavots probeert de bal met de borst te controleren. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo21 Team 75%, Csontrakó FC 25%.
JaMo21 Team - Csontrakó FC 0:10