Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:44
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Kakucs Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15237
Kakucs FPFC Újtér
ötös Tactiek T1
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


10e minuut.
Nikisz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tímár de bal. Tímár passt de bal in één keer door. Nikisz rent richting de bal. Nikisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Marchlewicz probeert naar een medespeler te passen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - FPFC Újtér 0:1

17e minuut.
Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz passt de bal met de wreef. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zsíros bokst de bal weg.

25e minuut.
Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Szumanowski is nu in balbezit. Szumanowski passt de bal in één keer door. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Szumanowski rent richting de bal. Szumanowski passt de bal in één keer door. Szűgyi met een sublieme pass. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - FPFC Újtér 0:2

29e minuut.
Macsali passt de bal met de wreef. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szűgyi met een sublieme pass. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger speelt de bal door. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz haalt uit met een fantastische trap. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz onderschept slim de pass. Nikisz schiet op doel. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Tímár met de inworp. Hudák is nu in balbezit. Szumanowski onderschept slim de pass. Szumanowski geeft de bal voor. Nikisz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szumanowski onderschept slim de pass. Szumanowski speelt de bal door. Macsali probeert naar een medespeler te passen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Huttinger is nu in balbezit. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz haalt uit met een fantastische trap. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 77%, FPFC Újtér 23%.
Kakucs - FPFC Újtér 0:2

60e minuut.
Macsali geeft een hoge lob. Sancho kan de bal niet met de borst controleren. Nikisz rent richting de bal. Nikisz haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - FPFC Újtér 0:3

65e minuut.
Kuncze passt de bal met de wreef. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szumanowski passt de bal zonder na te denken. Huttinger met een sublieme pass. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz geeft de bal voor. Nikisz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tărşolea geeft de bal voor. Szumanowski is nu in balbezit. Szumanowski speelt de bal door. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nikisz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piechniczek de bal. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Nikisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nikisz is nu in balbezit. Ratkowski speelt de bal door. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft een hoge lob. Nikisz springt en kopt de bal. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Hudák heeft problemen om de bal te vangen. Szumanowski speelt de bal door. Macsali is nu in balbezit. Hudák rent richting de bal. Hudák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 70%, FPFC Újtér 30%.
Kakucs - FPFC Újtér 0:3