Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Team Arkrektor 07 FC
352 Tactiek Def2
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 58
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Bánó heeft problemen om de bal te vangen. Bánó geeft een lange en hoge pass. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Gulyás kopt de bal weg. Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitku probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Valkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varga speelt de bal door. Bánó rent richting de bal. Bánó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla passt de bal met de wreef. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Bánó is nu in balbezit. Bánó passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:1

6e minuut.
Ulrich geeft een lange en hoge pass. Brecska met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Sztanó probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gulyás onderschept slim de pass. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Klungelig pakt Varga de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:2

14e minuut.
Rab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó verovert de bal door een tackle van achteren. Bánó probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valkay met een harde bal richting middenveld. Brecska met een sublieme pass. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó draait met de bal, schiet en ... Valkay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ungvári geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gulyás met een snelle inworp. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal met de wreef. Valkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bánó is nu in balbezit. Bánó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:3

20e minuut.
Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga met een sublieme pass. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Galla passt de bal in één keer door. Brecska rent richting de bal. Brecska passt de bal in één keer door. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:4

23e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga geeft een hoge lob. Bánó is nu in balbezit. Bánó haalt uit met een fantastische trap. Sztanó probeert de bal aan de voet te houden. Valkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Varga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:5

26e minuut.
Varga haalt uit met een fantastische trap. Sztanó met een sublieme pass. Daar is Bosánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galla geeft een hoge lob. Varga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gyánó passt de bal in één keer door. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Valkay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich geeft de bal voor. Varga rent richting de bal. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga draait met de bal, schiet en ... Valkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Bánó is nu in balbezit. Sztanó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bánó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Varga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

33e minuut.
Gulyás is nu in balbezit. Gulyás met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Valkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:7

33e minuut.
Bártfay speelt de bal door. Vecsei is nu in balbezit. Vecsei met een sublieme pass. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga draait met de bal, schiet en ... Valkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:8

36e minuut.
Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Valkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:9

40e minuut.
Gulyás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga geeft de bal voor. Brecska is nu in balbezit. Brecska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Galla passt de bal in één keer door. Brecska is nu in balbezit. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 87%, Arkrektor 07 FC 13%.
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:9

49e minuut.
Gyánó met een sublieme pass. Bánó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galla met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Galla kopt de bal weg. Brecska geeft een hoge lob. Bánó kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:10

51e minuut.
Daar is Bosánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga rent richting de bal. Gulyás is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brecska kopt de bal weg. Bánó heeft problemen om de bal te vangen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Sztanó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:11

61e minuut.
Béky passt de bal zonder na te denken. Gulyás rent richting de bal. Gulyás passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gulyás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga rent richting de bal. Varga probeert naar een medespeler te passen. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó draait met de bal, schiet en ... Valkay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sztanó heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:12

65e minuut.
Brecska speelt de bal door. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:13

67e minuut.
Kulcsár is nu in balbezit. Bánó verovert de bal door een tackle van achteren. Bánó probeert naar een medespeler te passen. Varga controleert de bal met de borst. Varga haalt uit met een fantastische trap. Valkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Gulyás met een sublieme pass. Brecska is nu in balbezit. Brecska speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bánó is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:14

78e minuut.
Doeltrap. Valkay trapt de bal weg. Galla kopt de bal weg. Varga controleert de bal met de borst. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:15

80e minuut.
Brecska verovert de bal door een tackle van achteren. Brecska passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Valkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Galla passt de bal met de wreef. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Valkay bokst de bal weg.

85e minuut.
Béky met een sublieme pass. Gulyás is nu in balbezit. Gulyás passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:16

88e minuut.
Valkay met een sublieme pass. Gulyás kopt de bal weg. Klungelig pakt Varga de bal. Varga schiet op doel. Valkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:17

89e minuut.
Bosánszki heeft problemen om de bal te vangen. Varga onderschept slim de pass. Klungelig pakt Varga de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Valkay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 87%, Arkrektor 07 FC 13%.
Spartacus Team - Arkrektor 07 FC 0:18