Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC Barossi Hungária FC
541v Tactiek IKON
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.1 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Gidel geeft een hoge lob. Mangane geeft de bal voor. Nam kopt de bal weg. Nsangou heeft problemen om de bal te vangen. Nsangou haalt uit met een fantastische trap. Brillant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Nam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mansour Badji de bal. Pawliszyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mansour Badji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nam wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Marčík probeert de bal aan de voet te houden. Mangane rent richting de bal. Mangane passt de bal zonder na te denken. Nsangou heeft problemen om de bal te vangen. Nsangou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Anfuso de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mansour Badji neemt de hoekschop. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal in één keer door. Daar is Nsangou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nsangou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:1

29e minuut.
Mansour Badji met een snelle inworp. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een hoge lob. Nsangou is nu in balbezit. Nsangou schiet op doel. Brillant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mangane verovert de bal door een tackle van achteren. Mangane passt de bal in één keer door. Nsangou met een sublieme pass. Daar is Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam haalt uit met een fantastische trap. Brillant bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson met de inworp. Mangane geeft de bal voor. Daar is Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Gidel begaat een overtreding. Johnson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nam met een snel genomen vrije trap. Nsangou springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam passt de bal in één keer door. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou draait met de bal, schiet en ... Brillant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:2

40e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal met de wreef. Mangane probeert naar een medespeler te passen. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:3

42e minuut.
Tóth geeft een lange en hoge pass. Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane geeft een lange en hoge pass. Nam rent richting de bal. Nam schiet op doel. Brillant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Fajth speelt de bal door. Dialiba probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 71%, Barossi Hungária FC 29%.
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:3

50e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Mangane is nu in balbezit. Mangane probeert naar een medespeler te passen. Nsangou rent richting de bal. Nsangou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:4

51e minuut.
Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Marčík is nu in balbezit. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam draait met de bal, schiet en ... Brillant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:5

55e minuut.
Fajth is nu in balbezit. Fajth speelt de bal door. Dialiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nsangou is nu in balbezit. Nsangou met een sublieme pass. Klungelig pakt Nam de bal. Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:6

68e minuut.
Gregoire Diop speelt de bal door. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal in één keer door. Nam rent richting de bal. Nam draait met de bal, schiet en ... Brillant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:7

73e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Mansour Badji rent richting de bal. Mansour Badji probeert naar een medespeler te passen. Nam is nu in balbezit. Nam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nsangou onderschept slim de pass. Nsangou probeert naar een medespeler te passen. Nam is nu in balbezit. Nam haalt uit met een fantastische trap. Brillant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nam is nu in balbezit. Anfuso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nsangou springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mazurczak met de inworp. Crespin geeft de bal voor. Nam rent richting de bal. Nam heeft problemen om de bal te vangen. Nam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:8

86e minuut.
Pawliszyn speelt de bal door. Kende rent richting de bal. Kende probeert naar een medespeler te passen. Nam is nu in balbezit. Nam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 64%, Barossi Hungária FC 36%.
MALÉV SC - Barossi Hungária FC 0:9