Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület Rákosmenti PC Kolhoz
Normal Tactiek rabib
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten incredible
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Végváry speelt de bal door. Bogaert geeft een hoge lob. Kosonen rent richting de bal. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Zocca bokst de bal weg.

4e minuut.
Bogaert passt de bal met de wreef. Piroska probeert naar een medespeler te passen. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois is nu in balbezit. Depinois schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Daar is El-Ragheb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Ragheb onderschept slim de pass. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita schiet op doel. Kohárszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Depinois heeft problemen om de bal te vangen. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois schiet op doel. Kohárszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:1

9e minuut.
Czunyi passt de bal zonder na te denken. Ruzsa is nu in balbezit. Rabeira maakt een afschuwelijke overtreding. Rabeira is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Végváry probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwok On met de inworp. Berton is nu in balbezit. Berton geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:2

16e minuut.
Berton onderschept slim de pass. Berton speelt de bal door. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gabay de bal onder controle te krijgen. Kohárszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Laptenoc geeft de bal voor. Bodrogi kopt de bal weg. Kwok On probeert naar een medespeler te passen. Depinois rent richting de bal. Depinois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tapaninen passt de bal in één keer door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa passt de bal in één keer door. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Depinois is nu in balbezit. Depinois geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berton de bal onder controle te krijgen. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois probeert naar een medespeler te passen. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita schiet op doel. Kohárszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:3

39e minuut.
Ruzsa is nu in balbezit. Berton rent richting de bal. Berton geeft een lange en hoge pass. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:4

42e minuut.
Inworp. Gogoncea met een snelle inworp. Kwok On rent richting de bal. Kwok On geeft de bal voor. Santa-Rita krijgt zijn hoofd ertegen. Kohárszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois passt de bal in één keer door. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 69%, Rákosmenti PC Kolhoz 31%.
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:5

49e minuut.
Kosonen onderschept slim de pass. Kosonen speelt de bal door. Ruzsa speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bodrogi is nu in balbezit. Santa-Rita verovert de bal door een tackle van achteren. Santa-Rita probeert naar een medespeler te passen. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois schiet op doel. Kohárszky bokst de bal weg.

53e minuut.
Berton rent richting de bal. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry is nu in balbezit. Depinois verovert de bal door een tackle van achteren. Depinois haalt uit met een fantastische trap. Gabay probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ... Kohárszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:6

60e minuut.
Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laptenoc verovert de bal door een tackle van achteren. Laptenoc geeft de bal voor. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gogoncea speelt de bal door. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita passt de bal zonder na te denken. Depinois rent richting de bal. Depinois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Berton met een sublieme pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado speelt de bal door. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:7

67e minuut.
Piroska met een sublieme pass. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On geeft de bal voor. Depinois rent richting de bal. Depinois haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bogaert geeft de bal voor. Piroska geeft een hoge lob. El-Ragheb kopt de bal weg. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita geeft een hoge lob. Kohárszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Berton heeft problemen om de bal te vangen. Bogaert begaat een overtreding. Berton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Berton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Depinois maakt een snoekduik en kopt de bal. Gabay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kohárszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:8

78e minuut.
Trida met een sublieme pass. Piroska bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csabra krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea passt de bal met de wreef. Kwok On speelt de bal door. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky bokst de bal weg.

85e minuut.
Bogaert is nu in balbezit. Santa-Rita onderschept slim de pass. Santa-Rita passt de bal met de wreef. Depinois rent richting de bal. Depinois schiet op doel. Kohárszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwok On geeft een lange en hoge pass. Daar is Bogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita schiet op doel. Kohárszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 61%, Rákosmenti PC Kolhoz 39%.
Lendület - Rákosmenti PC Kolhoz 0:9