Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapados Hongrie ASA964
Normal Tactiek x1
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 56.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Anzalone schiet op doel. Milinte kopt de bal weg. Daar is Belényesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone haalt uit met een fantastische trap. Reggel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Anzalone passt de bal in één keer door. Novicki rent richting de bal. Novicki passt de bal in één keer door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:1

6e minuut.
Novicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anzalone de bal. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar speelt de bal door. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville haalt uit met een fantastische trap. Reggel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Skovsen rent richting de bal. Skovsen passt de bal in één keer door. Enxaqueca met een sublieme pass. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:2

10e minuut.
Enxaqueca passt de bal met de wreef. Neville heeft problemen om de bal te vangen. Makay is nu in balbezit. Neville verovert de bal door een tackle van achteren. Neville draait met de bal, schiet en ... Reggel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anzalone kan de bal niet met de borst controleren. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:3

11e minuut.
Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar speelt de bal door. Neville rent richting de bal. Neville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Novicki verovert de bal door een tackle van achteren. Novicki probeert naar een medespeler te passen. Enxaqueca met een sublieme pass. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Reggel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:4

20e minuut.
Skovsen probeert de bal aan de voet te houden. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal in één keer door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone haalt uit met een fantastische trap. Reggel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szirmay trapt de bal weg. Enxaqueca kopt de bal weg. Anzalone rent richting de bal. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:5

25e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca speelt de bal door. Neville is nu in balbezit. Neville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Novicki verovert de bal door een tackle van achteren. Novicki passt de bal met de wreef. Némethy rent richting de bal. Anzalone onderschept slim de pass. Anzalone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:6

31e minuut.
Novicki heeft problemen om de bal te vangen. Némethy onderschept slim de pass. Némethy passt de bal in één keer door. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:7

35e minuut.
Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Milinte is nu in balbezit. Neville verovert de bal door een tackle van achteren. Neville schiet op doel. Reggel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:8

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reggel trapt de bal weg van het doel. Enxaqueca kopt de bal weg. Neville rent richting de bal. Neville haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:9

41e minuut.
Skovsen verovert de bal door een tackle van achteren. Skovsen probeert naar een medespeler te passen. Anzalone rent richting de bal. Anzalone haalt uit met een fantastische trap. Reggel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone speelt de bal door. Neville is nu in balbezit. Neville haalt uit met een fantastische trap. Milinte probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salazar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anzalone speelt de bal door. Daar is Novicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapados Hongrie 87%, ASA964 13%.
Rapados Hongrie - ASA964 0:10

46e minuut.
Enxaqueca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Novicki de bal. Novicki probeert naar een medespeler te passen. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Neville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neville passt de bal met de wreef. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Reggel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:11

53e minuut.
Salazar met de inworp. Skovsen rent richting de bal. Skovsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzalone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:12

56e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft de bal voor. Enxaqueca kopt de bal weg. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone schiet op doel. Reggel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milinte heeft problemen om de bal te vangen. Neville is nu in balbezit. Neville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:13

59e minuut.
Borgulya is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar speelt de bal door. Neville rent richting de bal. Neville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Enxaqueca kopt de bal weg. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville rent richting de bal. Neville draait met de bal, schiet en ... Reggel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:14

65e minuut.
Dieci is nu in balbezit. Dieci geeft de bal voor. Reggel met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Russo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone probeert naar een medespeler te passen. Neville is nu in balbezit. Neville haalt uit met een fantastische trap. Reggel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sallay passt de bal zonder na te denken. Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca passt de bal met de wreef. Neville rent richting de bal. Neville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:15

70e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal zonder na te denken. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Reggel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:16

70e minuut.
Tezer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Skovsen passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Neville is nu in balbezit. Neville haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reggel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Makay is nu in balbezit. Makay geeft de bal voor. Straga probeert naar een medespeler te passen. Novicki is nu in balbezit. Novicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Novicki onderschept slim de pass. Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezer speelt de bal door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reggel speelt de bal door. Tezer kopt de bal weg. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:17

80e minuut.
Milinte geeft een lange en hoge pass. Russo kopt de bal weg. Némethy heeft problemen om de bal te vangen. Anzalone rent richting de bal. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Milinte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar met een snelle inworp. Neville rent richting de bal. Neville draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Némethy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dieci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Klungelig pakt Milinte de bal. Neville rent richting de bal. Neville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:18

85e minuut.
Neville is nu in balbezit. Salazar rent richting de bal. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzalone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - ASA964 0:19

90e minuut.
Neville probeert de bal aan de voet te houden. Skovsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skovsen passt de bal zonder na te denken. Neville is nu in balbezit. Neville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapados Hongrie 81%, ASA964 19%.
Rapados Hongrie - ASA964 0:19