Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kutyaütők társasága Manchester FC Fehérvár
kutya Tactiek pilu fulldef
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Brødsgård geeft een hoge lob. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer haalt uit met een fantastische trap. Knioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:1

8e minuut.
Brødsgård rent richting de bal. Brødsgård passt de bal zonder na te denken. Lizer is nu in balbezit. Lizer schiet op doel. Knioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:2

18e minuut.
Brødsgård speelt de bal door. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wawrzyńczok de bal onder controle te krijgen. Dankó springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Báez met een sublieme pass. Wanatowicz is nu in balbezit. Wanatowicz passt de bal in één keer door. Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Báez speelt de bal door. Bragança geeft de bal voor. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer draait met de bal, schiet en ... Knioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bircan rent richting de bal. Bircan geeft een hoge lob. Lizer speelt de bal door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Knioch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Wanatowicz speelt de bal door. Kwiek rent richting de bal. Kwiek passt de bal in één keer door. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. Donovan bokst de bal weg.

34e minuut.
Corregedor probeert naar een medespeler te passen. Lizer rent richting de bal. Lizer passt de bal zonder na te denken. Dankó rent richting de bal. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Knioch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kutyaütők társasága 43%, Manchester FC Fehérvár 57%.
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:2

57e minuut.
Wawrzyńczok met een sublieme pass. Kenosyan rent richting de bal. Kenosyan met een sublieme pass. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Erdei met een sublieme pass. Corradini is nu in balbezit. Kwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzia is nu in balbezit. Kuzia schiet op doel. Donovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kenosyan probeert de bal aan de voet te houden. Lizer kopt de bal weg. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel. Knioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:3

74e minuut.
Wanatowicz geeft een hoge lob. Fredson geeft een hoge lob. Dankó heeft problemen om de bal te vangen. Dankó draait met de bal, schiet en ... Knioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:4

82e minuut.
Lara geeft de bal voor. Inworp. Bircan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brødsgård is nu in balbezit. Brødsgård geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó passt de bal met de wreef. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer draait met de bal, schiet en ... Knioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:5

89e minuut.
Puača geeft een hoge lob. Inworp. Wanatowicz met de inworp. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Knioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kutyaütők társasága 34%, Manchester FC Fehérvár 66%.
Kutyaütők társasága - Manchester FC Fehérvár 0:5