Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ócsa VSE F.C Dusan
433 Tactiek tám3
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten outstanding
weak Passen formidable
weak Verdedigen good


7e minuut.
Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ujvári ... Strafschop! Ujvári krijgt een gele kaart. Berényi raakt geblesseerd tijdens het duel. Spânu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:1

8e minuut.
Benkő rent richting de bal. Benkő passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mundi de bal. Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó schiet op doel. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maczó rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Spânu is nu in balbezit. Spânu passt de bal zonder na te denken. Maczó rent richting de bal. Maczó haalt uit met een fantastische trap. Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:2

15e minuut.
Maczó met een sublieme pass. Spânu rent richting de bal. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Berényi probeert de bal met de borst te controleren. Berényi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ujvári geeft een hoge lob. Inworp. Havenaar met een snelle inworp. Berényi heeft problemen om de bal te vangen. Berényi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu passt de bal zonder na te denken. Berényi rent richting de bal. Berényi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Havenaar neemt de hoekschop. Berényi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:3

22e minuut.
Havenaar met een sublieme pass. Berényi heeft problemen om de bal te vangen. Berényi speelt de bal door. Spânu rent richting de bal. Spânu draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Ujvári geeft een hoge lob. Švéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švéda passt de bal in één keer door. Daar is Berényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Gyurta bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havenaar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berényi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Švéda speelt de bal door. Berényi is nu in balbezit. Berényi passt de bal met de wreef. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu draait met de bal, schiet en ... Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spânu is nu in balbezit. Spânu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Plotár onderschept slim de pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu speelt de bal door. Berényi rent richting de bal. Berényi schiet op doel. Gyurta bokst de bal weg. Maczó is nu in balbezit. Maczó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:4

29e minuut.
Berényi heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Spânu draait met de bal, schiet en ... Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mundi rent richting de bal. Maczó onderschept slim de pass. Maczó passt de bal in één keer door. Berényi is nu in balbezit. Berényi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ştefănescu kopt de bal weg. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Spânu passt de bal met de wreef. Berényi kan de bal niet met de borst controleren. Berényi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
McNicol heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu speelt de bal door. Berényi is nu in balbezit. Berényi draait met de bal, schiet en ... Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:5

38e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Benkő met een sublieme pass. Déri probeert naar een medespeler te passen. Maczó rent richting de bal. Maczó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kaldenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi probeert naar een medespeler te passen. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maczó heeft problemen om de bal te vangen. Maczó passt de bal zonder na te denken. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi draait met de bal, schiet en ... Ujvári probeert de bal aan de voet te houden. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Havenaar onderschept slim de pass. Havenaar speelt de bal door. Ştefănescu speelt de bal door. Berényi rent richting de bal. Berényi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 91%, F.C Dusan 9%.
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:5

46e minuut.
Ujvári raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Györki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Maczó passt de bal zonder na te denken. Vecsernyés speelt de bal door. Havenaar met een sublieme pass. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:6

51e minuut.
Déri probeert naar een medespeler te passen. Maczó is nu in balbezit. Maczó passt de bal met de wreef. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Maczó passt de bal in één keer door. Vecsernyés rent richting de bal. Ştefănescu speelt de bal door. Klungelig pakt Spânu de bal. Spânu schiet op doel. Gyurta bokst de bal weg.

55e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu passt de bal zonder na te denken. Berényi is nu in balbezit. Berényi schiet op doel. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:7

56e minuut.
Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldenecker is nu in balbezit. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi heeft problemen om de bal te vangen. Berényi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Maczó heeft problemen om de bal te vangen. Maczó geeft de bal voor. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:8

60e minuut.
Ştefănescu passt de bal met de wreef. Havenaar is nu in balbezit. Havenaar passt de bal in één keer door. Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spânu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:9

62e minuut.
Vecsernyés is nu in balbezit. Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Inworp. Déri met de inworp. Maczó geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Havenaar kopt de bal weg. Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benkő begaat een overtreding. Benkő krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Doeltrap. Gyurta trapt de bal weg. Ştefănescu kopt de bal weg. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Havenaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştefănescu speelt de bal door. Berényi rent richting de bal. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Spânu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Benkő met een sublieme pass. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyurta trapt de bal weg van het doel. Havenaar kopt de bal weg. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:10

74e minuut.
Borjas probeert naar een medespeler te passen. Kielec is nu in balbezit. Berényi onderschept slim de pass. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:11

76e minuut.
Daar is Mundi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für is nu in balbezit. Für passt de bal in één keer door. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mundi geeft een hoge lob. Havenaar kopt de bal weg. Klungelig pakt Györki de bal. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Gyurta bokst de bal weg. Paal! Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó haalt uit met een fantastische trap. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:12

79e minuut.
Klungelig pakt Györki de bal. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi passt de bal met de wreef. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gyurta trapt de bal weg. Havenaar heeft problemen om de bal te vangen. Havenaar passt de bal zonder na te denken. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Déri zal de hoekschop nemen. Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi is nu in balbezit. Berényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:13

83e minuut.
Für rent richting de bal. Déri onderschept slim de pass. Déri passt de bal zonder na te denken. Maczó is nu in balbezit. Maczó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gyurta met een harde bal richting middenveld. Kielec kopt de bal weg. Déri met een sublieme pass. Maczó is nu in balbezit. Maczó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 89%, F.C Dusan 11%.
Ócsa VSE - F.C Dusan 0:14