Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajkó Zenekar Hungarian Revo FC
Normal Tactiek Rev 2k24BW
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 42.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Medgyessy geeft een hoge lob. Somogyi geeft een lange en hoge pass. Szilvási kopt de bal weg. Haidl rent richting de bal. Haidl haalt uit met een fantastische trap. Kuszende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki passt de bal zonder na te denken. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:1

22e minuut.
Haza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szilvási de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haidl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haza krijgt zijn hoofd ertegen. Kuszende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bita bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza rent richting de bal. Haza met een sublieme pass. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Kuszende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haza rent richting de bal. Haza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:2

29e minuut.
Bita speelt de bal door. Somogyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapuvári. Kapuvári krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Haza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szilvási de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haza neemt de hoekschop. Haidl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Haza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haza passt de bal met de wreef. Borbély is nu in balbezit. Ulveczki verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haza is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 54%, Hungarian Revo FC 46%.
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:2

48e minuut.
Kövesfalvi geeft een hoge lob. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl passt de bal met de wreef. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kövesfalvi passt de bal zonder na te denken. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl passt de bal zonder na te denken. Haza rent richting de bal. Haza schiet op doel. Kuszende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Keith geeft een lange en hoge pass. Haza probeert de bal met de borst te controleren. Haza passt de bal zonder na te denken. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl schiet op doel. Kuszende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza onderschept slim de pass. Haza met een sublieme pass. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:3

68e minuut.
Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki passt de bal met de wreef. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl geeft de bal voor. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:4

71e minuut.
Szilvási rent richting de bal. Szilvási geeft de bal voor. Haza rent richting de bal. Haza geeft een lange en hoge pass. Haidl krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ulveczki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:5

76e minuut.
Checa speelt de bal door. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki passt de bal met de wreef. Haza rent richting de bal. Haza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:6

78e minuut.
Somogyi geeft een hoge lob. Haidl speelt de bal door. Haza is nu in balbezit. Haza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:7

81e minuut.
Haza onderschept slim de pass. Haza passt de bal met de wreef. Daar is Ulveczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Kuszende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:8

89e minuut.
Bita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi passt de bal met de wreef. Haidl rent richting de bal. Haidl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 55%, Hungarian Revo FC 45%.
Rajkó Zenekar - Hungarian Revo FC 0:8