Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Boka FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 13897
Boka FC AS.Victoria-NZ
2 Tactiek 532nz24
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Bartyla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobias is nu in balbezit. Dobias passt de bal zonder na te denken. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue onderschept slim de pass. Feiyue passt de bal zonder na te denken. Pękacz rent richting de bal. Pękacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - AS.Victoria-NZ 0:1

13e minuut.
Feiyue probeert naar een medespeler te passen. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias passt de bal in één keer door. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartyla draait met de bal, schiet en ... Baticz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Feiyue geeft een lange en hoge pass. Periguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz rent richting de bal. Pękacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - AS.Victoria-NZ 0:2

35e minuut.
Bekő rent richting de bal. Bekő geeft een hoge lob. Periguz heeft problemen om de bal te vangen. Feiyue rent richting de bal. Feiyue schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dobias kan de bal niet met de borst controleren. Dobias passt de bal met de wreef. Pękacz rent richting de bal. Pękacz schiet op doel. Pintarec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - AS.Victoria-NZ 0:3

42e minuut.
Daar is Pękacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Periguz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Dobias schiet op doel. Baticz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 77%, AS.Victoria-NZ 23%.
Boka FC - AS.Victoria-NZ 0:3

46e minuut.
Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tima passt de bal met de wreef. Pieczkowski is nu in balbezit. Füsi is nu in balbezit. Füsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Periguz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pękacz de bal. Periguz rent richting de bal. Bartyla verovert de bal door een tackle van achteren. Bartyla haalt uit met een fantastische trap. Baticz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bartyla is nu in balbezit. Bartyla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boka FC - AS.Victoria-NZ 0:4

67e minuut.
Krakker met een snelle inworp. Dobias rent richting de bal. Dobias passt de bal zonder na te denken. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartyla draait met de bal, schiet en ... Baticz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Pękacz de bal. Bekő is nu in balbezit. Bekő passt de bal zonder na te denken. Pękacz rent richting de bal. Pękacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dobias probeert de bal aan de voet te houden. Pękacz is nu in balbezit. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz rent richting de bal. Pękacz schiet op doel. Baticz bokst de bal weg.

83e minuut.
Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Periguz verovert de bal door een tackle van achteren. Pękacz onderschept slim de pass. Bartyla rent richting de bal. Bartyla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias passt de bal met de wreef. Feiyue probeert naar een medespeler te passen. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz draait met de bal, schiet en ... Baticz bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boka FC 72%, AS.Victoria-NZ 28%.
Boka FC - AS.Victoria-NZ 0:4