Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
DATE LA Pannonhalma Replay
433 Tactiek nt 5-3-2
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.6 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Berbecel passt de bal met de wreef. Bodí rent richting de bal. Bodí passt de bal in één keer door. Vincze is nu in balbezit. Vincze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Oláh kopt de bal weg. Chalkias geeft een hoge lob. Bodí kopt de bal weg. Vincze is nu in balbezit. Vincze schiet op doel. Petró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodí rent richting de bal. Bodí schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Casierra onderschept slim de pass. Casierra probeert naar een medespeler te passen. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ... Petró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Csonka de bal. Vén verovert de bal door een tackle van achteren. Bodí rent richting de bal. Bodí draait met de bal, schiet en ... Petró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:2

9e minuut.
Vincze passt de bal in één keer door. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí passt de bal zonder na te denken. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:3

11e minuut.
Casierra speelt de bal door. Bodí rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Csonka ... Strafschop! Bodí raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vincze legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:4

13e minuut.
Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí passt de bal in één keer door. Podliński probeert naar een medespeler te passen. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí schiet op doel. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Podliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński onderschept slim de pass. Podliński geeft een hoge lob. Vincze krijgt zijn hoofd ertegen. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gobbi rent richting de bal. Casierra onderschept slim de pass. Casierra met een sublieme pass. Vincze is nu in balbezit. Vincze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:5

36e minuut.
Podliński heeft problemen om de bal te vangen. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński verovert de bal door een tackle van achteren. Podliński geeft een lange en hoge pass. Vincze krijgt zijn hoofd ertegen. Petró bokst de bal weg. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí haalt uit met een fantastische trap. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Berbecel onderschept slim de pass. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Casierra rent richting de bal. Casierra geeft de bal voor. Bodí springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra verovert de bal door een tackle van achteren. Casierra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vincze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincze haalt uit met een fantastische trap. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casierra is nu in balbezit. Casierra geeft een lange en hoge pass. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Lelov de bal. Lelov met een sublieme pass. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel passt de bal in één keer door. Podliński speelt de bal door. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 79%, Pannonhalma Replay 21%.
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:6

47e minuut.
Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nientun onderschept slim de pass. Nientun geeft de bal voor. Vén kopt de bal weg. Vincze is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bodí is nu in balbezit. Csonka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodí is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vincze legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Petró probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:7

51e minuut.
Vincze passt de bal zonder na te denken. Podliński rent richting de bal. Podliński passt de bal zonder na te denken. Vincze rent richting de bal. Vincze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Daar is Morvay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casierra rent richting de bal. Casierra passt de bal met de wreef. Vincze is nu in balbezit. Vincze schiet op doel. Petró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra speelt de bal door. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí draait met de bal, schiet en ... Petró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:8

62e minuut.
Bodí passt de bal in één keer door. Vincze heeft problemen om de bal te vangen. Vén legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vén krijgt een gele kaart. Vincze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bodí neemt de penalty, wat een uithaal! Petró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:9

66e minuut.
Berbecel passt de bal met de wreef. Podliński is nu in balbezit. Podliński passt de bal met de wreef. Bodí is nu in balbezit. Bodí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Chalkias met een snelle inworp. Berbecel rent richting de bal. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Bodí is nu in balbezit. Bodí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:10

73e minuut.
Doeltrap. Petró trapt de bal weg. Lelov kopt de bal weg. Casierra geeft de bal voor. Vincze krijgt zijn hoofd ertegen. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gobbi speelt de bal door. Dékány is nu in balbezit. Casierra verovert de bal door een tackle van achteren. Casierra geeft een hoge lob. Bodí springt en kopt de bal. Petró bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:11

80e minuut.
Szücs kopt de bal weg. Berbecel met een sublieme pass. Bodí is nu in balbezit. Bodí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:12

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Dékány de bal onder controle te krijgen. Berbecel rent richting de bal. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel. Petró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Berbecel rent richting de bal. Berbecel passt de bal met de wreef. Casierra rent richting de bal. Casierra geeft een hoge lob. Bodí springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:13

86e minuut.
Nientun is nu in balbezit. Nientun passt de bal in één keer door. Bors geeft een hoge lob. Vincze is nu in balbezit. Vincze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Casierra verovert de bal door een tackle van achteren. Casierra passt de bal met de wreef. Bodí rent richting de bal. Vincze rent richting de bal. Vincze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodí schiet op doel. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csonka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 80%, Pannonhalma Replay 20%.
DATE LA - Pannonhalma Replay 0:13