Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esély SE Soroksár SC
Marci433v1 Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Madaras is nu in balbezit. Galgóczi onderschept slim de pass. Galgóczi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marx de bal. Marx haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:1

5e minuut.
Óvári controleert de bal met de borst. Kielonek rent richting de bal. Kielonek heeft problemen om de bal te vangen. Kielonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:2

8e minuut.
Kasza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galgóczi de bal. Galgóczi passt de bal met de wreef. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Polényi met de inworp. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kielonek de bal. Kielonek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Weöres bereikt de bal nog maar net als eerste. Weöres geeft de bal voor. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek schiet op doel. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:3

26e minuut.
Tömöri geeft de bal voor. Klungelig pakt Balajcza de bal. Marx is nu in balbezit. Marx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:4

30e minuut.
Marx schiet op doel. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal met de wreef. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:5

31e minuut.
Kövecses rent richting de bal. Kielonek onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balajcza. Balajcza krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Weöres is nu in balbezit. Weöres passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Óvári de bal. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:6

45e minuut.
Daar is Tömöri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal zonder na te denken. Polényi rent richting de bal. Polényi geeft een lange en hoge pass. Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 87%, Soroksár SC 13%.
Esély SE - Soroksár SC 0:6

48e minuut.
Marx schiet op doel. Óvári heeft problemen om de bal te vangen. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:7

53e minuut.
Kasza rent richting de bal. Kasza geeft een hoge lob. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:8

56e minuut.
Kielonek is nu in balbezit. Gama da Silva probeert naar een medespeler te passen. Kasza kopt de bal weg. Kielonek probeert de bal aan de voet te houden. Kielonek haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marx rent richting de bal. Marx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tömöri geeft een hoge lob. Kasza probeert naar een medespeler te passen. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek schiet op doel. Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:9

60e minuut.
Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi passt de bal met de wreef. Polényi probeert naar een medespeler te passen. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Polényi zal de hoekschop nemen. Jakupcsek controleert de bal met de borst. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Balajcza trapt de bal weg. Zaharia kopt de bal weg. Daar is Kielonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielonek schiet op doel. Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Polényi is nu in balbezit. Polényi passt de bal zonder na te denken. Kasza geeft een hoge lob. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:10

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Galgóczi de bal onder controle te krijgen. Kasza speelt de bal door. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Estevão verovert de bal door een tackle van achteren. Estevão geeft een hoge lob. Kielonek kopt de bal weg. Marx is nu in balbezit. Marx draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kielonek rent richting de bal. Kielonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Polényi met de inworp. Galgóczi geeft een hoge lob. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasza passt de bal zonder na te denken. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Galgóczi onderschept slim de pass. Galgóczi probeert naar een medespeler te passen. Kielonek rent richting de bal. Kielonek schiet op doel. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:11

88e minuut.
Kasza rent richting de bal. Kasza geeft een lange en hoge pass. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek haalt uit met een fantastische trap. Gama da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Soroksár SC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 80%, Soroksár SC 20%.
Esély SE - Soroksár SC 0:12