Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre Bekescsaba F.C. Evil Angels FC.
Normal Tactiek 4-3-1-2
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 56.6
weak Schieten incredible
unsatisfactory Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Dinçtürk geeft de bal voor. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka rent richting de bal. Ziazeka schiet op doel. Erdei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:1

4e minuut.
Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vázquez Muñoz de bal onder controle te krijgen. Oberstraß geeft de bal voor. Ziazeka springt en kopt de bal. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kosiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorek passt de bal zonder na te denken. Leca met een sublieme pass. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lockheart rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:2

6e minuut.
Mastantuoni geeft de bal voor. Ziazeka kopt de bal weg. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:3

8e minuut.
Lockheart kopt de bal weg. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk geeft de bal voor. Vázquez Muñoz krijgt zijn hoofd ertegen. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:4

9e minuut.
Ziazeka verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka haalt uit met een fantastische trap. Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:5

13e minuut.
Lockheart rent richting de bal. Ziazeka verovert de bal door een tackle van achteren. Ziazeka probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Güneyli rent richting de bal. Vázquez Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Daar is Kosiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk probeert naar een medespeler te passen. Ziazeka rent richting de bal. Ziazeka haalt uit met een fantastische trap. Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberstraß met de inworp. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mányoki onderschept slim de pass. Mányoki geeft een hoge lob. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:6

21e minuut.
Szokol rent richting de bal. Szokol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dinçtürk rent richting de bal. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Güneyli probeert de bal aan de voet te houden. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:7

26e minuut.
Kollega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kollega. Kollega krijgt een gele kaart. Szokol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinçtürk met een snel genomen vrije trap. Ziazeka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:8

28e minuut.
Daar is Lockheart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szokol rent richting de bal. Szokol passt de bal zonder na te denken. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk met een sublieme pass. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lockheart de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:9

35e minuut.
Klungelig pakt Dinçtürk de bal. Dinçtürk speelt de bal door. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:10

36e minuut.
Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dinçtürk onderschept slim de pass. Dinçtürk passt de bal met de wreef. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Ziazeka rent richting de bal. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lockheart heeft problemen om de bal te vangen. Szokol geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:11

38e minuut.
Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß speelt de bal door. Dinçtürk speelt de bal door. Klungelig pakt Vázquez Muñoz de bal. Vázquez Muñoz schiet op doel. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Szokol met een sublieme pass. Klungelig pakt Lockheart de bal. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz schiet op doel. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:12

45e minuut.
Inworp. Bytnowicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk met een sublieme pass. Ziazeka rent richting de bal. Ziazeka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 83%, Evil Angels FC. 17%.
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:12

46e minuut.
Ziazeka rent richting de bal. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz passt de bal zonder na te denken. Szokol is nu in balbezit. Szokol geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:13

48e minuut.
Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk geeft een hoge lob. Ziazeka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erdei trapt de bal weg. Oberstraß kopt de bal weg. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ziazeka kopt de bal weg. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vázquez Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:14

56e minuut.
Daar is Kosiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziazeka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinçtürk wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dinçtürk passt de bal in één keer door. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Szokol speelt de bal door. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Mastantuoni speelt de bal door. Szokol is nu in balbezit. Szokol passt de bal in één keer door. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Szokol onderschept slim de pass. Szokol geeft de bal voor. Klungelig pakt Ziazeka de bal. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:15

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberstraß zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinçtürk met een sublieme pass. Oberstraß geeft de bal voor. Vázquez Muñoz maakt een snoekduik en kopt de bal. Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szokol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vázquez Muñoz krijgt zijn hoofd ertegen. Güneyli controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski geeft de bal voor. Ziazeka kopt de bal weg. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz schiet op doel. Erdei bokst de bal weg.

70e minuut.
Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka passt de bal met de wreef. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Oberstraß bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberstraß geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Mastantuoni onderschept slim de pass. Mastantuoni geeft een lange en hoge pass. Vázquez Muñoz kan de bal niet met de borst controleren. Vázquez Muñoz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:16

75e minuut.
Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß geeft de bal voor. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:17

79e minuut.
Mastantuoni rent richting de bal. Mastantuoni geeft een lange en hoge pass. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz schiet op doel. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:18

81e minuut.
Bytnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bytnowicz geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:19

83e minuut.
Güneyli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberstraß met de inworp. Dinçtürk geeft de bal voor. Vázquez Muñoz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bacot is nu in balbezit. Szokol geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz probeert de bal aan de voet te houden. Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk geeft de bal voor. Szokol controleert de bal met de borst. Szokol haalt uit met een fantastische trap. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:20

88e minuut.
Szokol rent richting de bal. Szokol probeert naar een medespeler te passen. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 84%, Evil Angels FC. 16%.
Előre Bekescsaba F.C. - Evil Angels FC. 0:21