Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L1verpool FC EKB
4-3-3 Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Veér kopt de bal weg. Klungelig pakt Viniczai de bal. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Hajba met de inworp. Solaimathi met een sublieme pass. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. Gajáry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hajba met de inworp. Schuster is nu in balbezit. Schuster passt de bal in één keer door. Oroszi rent richting de bal. Oroszi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Herczegfalvi passt de bal met de wreef. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás geeft een hoge lob. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Viniczai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster probeert naar een medespeler te passen. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Viniczai de bal onder controle te krijgen. Gajáry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - EKB 0:1

17e minuut.
Seres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajba met een snelle inworp. Schuster is nu in balbezit. Schuster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sadlok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadlok. Sadlok krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster rent richting de bal. Schuster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Éger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenyeres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Éger raakt geblesseerd tijdens het duel. Éger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schuster kopt de bal weg. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi schiet op doel. Gajáry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - EKB 0:2

42e minuut.
Chiriţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Kenyeres de bal. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 77%, EKB 23%.
L1verpool FC - EKB 0:2

46e minuut.
Vecsei komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Keller geeft de bal voor. Viniczai heeft problemen om de bal te vangen. Viniczai onderschept slim de pass. Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Schuster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oroszi rent richting de bal. Paal! Oroszi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - EKB 0:3

53e minuut.
Bojtor speelt de bal door. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - EKB 0:4

56e minuut.
Sznaucer rent richting de bal. Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Schuster kopt de bal weg. Oroszi rent richting de bal. Oroszi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viniczai heeft problemen om de bal te vangen. Oroszi rent richting de bal. Oroszi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Solaimathi onderschept slim de pass. Vecsei rent richting de bal. Vecsei met een sublieme pass. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kaszás kopt de bal weg. Klungelig pakt Oroszi de bal. Met opzet legt Zimmermann zijn tegenspeler op de grond. Zimmermann krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kaszás geeft de bal voor. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - EKB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 66%, EKB 34%.
L1verpool FC - EKB 0:5