Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Fradika Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Fradika Dabas Stars
Attack Tactiek 5-3-2 D#
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz geeft een hoge lob. Levyan kopt de bal weg. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:1

5e minuut.
Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka passt de bal met de wreef. Szabó kan de bal niet met de borst controleren. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kerepeczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:2

7e minuut.
Borbély is nu in balbezit. Borbély geeft de bal voor. Levyan is nu in balbezit. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Páger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi geeft een lange en hoge pass. Sztanó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Páger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:3

12e minuut.
Baranyi schiet op doel. Szabó geeft een lange en hoge pass. Daar is Ivitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levyan is nu in balbezit. Levyan draait met de bal, schiet en ... Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sztanó is nu in balbezit. Borbély onderschept slim de pass. Borbély passt de bal zonder na te denken. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:4

19e minuut.
Baranyi speelt de bal door. Klungelig pakt Levyan de bal. Ivitz is nu in balbezit. Levyan is nu in balbezit. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:5

22e minuut.
Baranyi rent richting de bal. Baranyi passt de bal met de wreef. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levyan schiet op doel. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:6

25e minuut.
Szegletes geeft een hoge lob. Szőnyi kopt de bal weg. Dajka probeert naar een medespeler te passen. Levyan rent richting de bal. Levyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:7

28e minuut.
Dajka geeft een hoge lob. Sztanó kopt de bal weg. Ivitz rent richting de bal. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:8

35e minuut.
Dajka kopt de bal weg. Szabó heeft problemen om de bal te vangen. Levyan is nu in balbezit. Levyan heeft problemen om de bal te vangen. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szőnyi controleert de bal met de borst. Szentpéteri rent richting de bal. Szentpéteri geeft een hoge lob. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Szegletes verovert de bal door een tackle van achteren. Szegletes speelt de bal door. Levyan is nu in balbezit. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Páger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Borbély raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molinari komt het veld opgelopen. Páger trapt de bal weg van het doel. Kerepeczky kopt de bal weg. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan schiet op doel. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fradika 76%, Dabas Stars 24%.
Fradika - Dabas Stars 0:8

46e minuut.
Ivitz is nu in balbezit. Baranyi is nu in balbezit. Ivitz is nu in balbezit. Levyan rent richting de bal. Levyan schiet op doel. Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabó heeft problemen om de bal te vangen. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Páger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:9

48e minuut.
Buitenspel voor Spitzmüller. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuti neemt vlug de vrije trap. Levyan kopt de bal weg. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levyan is nu in balbezit. Levyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:10

53e minuut.
Levyan speelt de bal door. Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz speelt de bal door. Levyan heeft problemen om de bal te vangen. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Inworp. Giggs komt het veld opgelopen. Tischler komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Molinari geeft de bal voor. Giggs rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dajka neemt de hoekschop. Giggs krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:11

60e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz passt de bal met de wreef. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Páger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:12

62e minuut.
Ivitz geeft een lange en hoge pass. Giggs heeft problemen om de bal te vangen. Giggs speelt de bal door. Daar is Baranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Molinari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ivitz de bal. Ivitz speelt de bal door. Molinari geeft de bal voor. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ivitz geeft de bal voor. Dajka rent richting de bal. Dajka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giggs de bal. Giggs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dajka kopt de bal weg. Giggs controleert de bal met de borst. Giggs speelt de bal door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sztanó de bal onder controle te krijgen. Giggs rent richting de bal. Giggs draait met de bal, schiet en ... Páger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dajka neemt de hoekschop. Baranyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Dajka met de inworp. Daar is Ivitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivitz geeft de bal voor. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal. Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dajka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baranyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:13

75e minuut.
Szegletes kopt de bal weg. Molinari is nu in balbezit. Molinari speelt de bal door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Molinari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivitz probeert naar een medespeler te passen. Dajka met een sublieme pass. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Páger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:14

81e minuut.
Fitos geeft een lange en hoge pass. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos geeft de bal voor. Giggs is nu in balbezit. Giggs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:15

82e minuut.
Molinari rent richting de bal. Molinari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baranyi de bal. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:16

85e minuut.
Molinari rent richting de bal. Molinari passt de bal in één keer door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Páger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:17

86e minuut.
Tischler met een snelle inworp. Ivitz speelt de bal door. Klungelig pakt Giggs de bal. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Páger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:18

88e minuut.
Dajka is nu in balbezit. Dajka geeft een lange en hoge pass. Baranyi rent richting de bal. Baranyi geeft een lange en hoge pass. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - Dabas Stars 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fradika 86%, Dabas Stars 14%.
Fradika - Dabas Stars 0:19