Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scrofa FC Nyíregyháza Spartacus FC
újj Tactiek 4-1-2-1-2
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten very good
weak Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Radnai passt de bal met de wreef. Steinmetz heeft problemen om de bal te vangen. Carolina is nu in balbezit. Carolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

4e minuut.
Mayor is nu in balbezit. Barta verovert de bal door een tackle van achteren. Dalnoki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalnoki krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Palicskó geeft een lange en hoge pass. Porath geeft een lange en hoge pass. Barta kopt de bal weg. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:2

10e minuut.
Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar onderschept slim de pass. Haznadar geeft de bal voor. Carolina rent richting de bal. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:3

16e minuut.
Porath probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butaeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butaeye speelt de bal door. Klungelig pakt Barta de bal. Barta draait met de bal, schiet en ... Gellei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butaeye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carolina springt en kopt de bal. Gellei bokst de bal weg. Rob rent richting de bal. Carolina onderschept slim de pass. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:4

20e minuut.
Merényi geeft de bal voor. Klungelig pakt Barta de bal. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gellei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:5

25e minuut.
Butaeye geeft een lange en hoge pass. Barta kopt de bal weg. Carolina rent richting de bal. Barta rent richting de bal. Barta schiet op doel. Gellei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palicskó kopt de bal weg. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye passt de bal zonder na te denken. Barta is nu in balbezit. Barta haalt uit met een fantastische trap. Gellei bokst de bal weg.

27e minuut.
Káposzta geeft de bal voor. Carolina kopt de bal weg. Barta rent richting de bal. Barta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:6

31e minuut.
Haznadar rent richting de bal. Haznadar geeft een hoge lob. Tamási kan de bal niet met de borst controleren. Barta is nu in balbezit. Barta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:7

32e minuut.
Palicskó geeft de bal voor. Inworp. Radnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haznadar geeft een lange en hoge pass. Barta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Sallói rent richting de bal. Jáger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jáger krijgt een gele kaart. Sallói is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rob neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ipach rent richting de bal. Ipach geeft een hoge lob. Káposzta geeft een hoge lob. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Merényi met een sublieme pass. Haznadar is nu in balbezit. Haznadar passt de bal zonder na te denken. Barta rent richting de bal. Barta haalt uit met een fantastische trap. Gellei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:8

44e minuut.
Daar is Barta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butaeye rent richting de bal. Butaeye passt de bal in één keer door. Barta is nu in balbezit. Barta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scrofa FC 70%, Nyíregyháza Spartacus FC 30%.
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:8

46e minuut.
Barta rent richting de bal. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye passt de bal met de wreef. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Porath speelt de bal door. Jáger is nu in balbezit. Jáger geeft de bal voor. Radnai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Haznadar geeft de bal voor. Barta kopt de bal weg. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gellei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:9

56e minuut.
Radnai passt de bal in één keer door. Carolina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palicskó. Palicskó krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina passt de bal in één keer door. Barta is nu in balbezit. Barta haalt uit met een fantastische trap. Gellei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:10

64e minuut.
Mayor heeft problemen om de bal te vangen. Mayor probeert naar een medespeler te passen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Šindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Radnai is nu in balbezit. Radnai speelt de bal door. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gellei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:11

68e minuut.
Sanches rent richting de bal. Radnai verovert de bal door een tackle van achteren. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barta rent richting de bal. Barta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Palicskó trapt de bal weg. Klungelig pakt Radnai de bal. Radnai geeft een hoge lob. Carolina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Steinmetz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barta rent richting de bal. Carolina is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tamási ... Strafschop! Tamási krijgt een gele kaart. Carolina raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carolina neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Butaeye geeft een hoge lob. Steinmetz heeft problemen om de bal te vangen. Haznadar met een sublieme pass. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta schiet op doel. Gellei bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Rob heeft problemen om de bal te vangen. Butaeye rent richting de bal. Butaeye speelt de bal door. Barta rent richting de bal. Barta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó geeft een lange en hoge pass. Merényi kopt de bal weg. Haznadar is nu in balbezit. Haznadar draait met de bal, schiet en ... Gellei bokst de bal weg.

77e minuut.
Merényi rent richting de bal. Merényi geeft een lange en hoge pass. Carolina rent richting de bal. Carolina haalt uit met een fantastische trap. Gellei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:12

86e minuut.
Haznadar passt de bal met de wreef. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai passt de bal met de wreef. Carolina is nu in balbezit. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gellei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Káposzta verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye geeft de bal voor. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:13

90e minuut.
Haznadar passt de bal zonder na te denken. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai geeft de bal voor. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scrofa FC 73%, Nyíregyháza Spartacus FC 27%.
Scrofa FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:14