Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GYAKApersie FcBayern96
WTF Tactiek meglátjuk
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 52.2
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Soszyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajzát de bal. Bajzát passt de bal zonder na te denken. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Egyed passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bajzát de bal. Machos speelt de bal door. Klungelig pakt Puigbó de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Puigbó passt de bal met de wreef. Fuscão speelt de bal door. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:1

7e minuut.
Machos probeert naar een medespeler te passen. Fuscão rent richting de bal. Fuscão probeert naar een medespeler te passen. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel. Millanao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed passt de bal met de wreef. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. Millanao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:2

9e minuut.
Machos met een snelle inworp. Egyed speelt de bal door. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:3

12e minuut.
Lobanovskij met een sublieme pass. Millanao met een sublieme pass. Machos kopt de bal weg. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sudár probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuscão neemt de hoekschop. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Egyed rent richting de bal. Egyed passt de bal in één keer door. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó geeft de bal voor. Bajzát krijgt zijn hoofd ertegen. Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:4

21e minuut.
Sudár rent richting de bal. Bajzát onderschept slim de pass. Machos rent richting de bal. Machos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:5

22e minuut.
Machos is nu in balbezit. Machos passt de bal zonder na te denken. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:6

23e minuut.
Fuscão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machos is nu in balbezit. Machos passt de bal met de wreef. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Machos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fuscão de bal. Fuscão geeft de bal voor. Bajzát springt en kopt de bal. Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed passt de bal zonder na te denken. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:7

29e minuut.
Sudár geeft een hoge lob. Bajzát rent richting de bal. Bajzát passt de bal met de wreef. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lücke controleert de bal met de borst. Puigbó met een sublieme pass. Machos probeert naar een medespeler te passen. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:8

33e minuut.
Inworp. Machos met een snelle inworp. Egyed is nu in balbezit. Egyed geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Millanao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuscão neemt de hoekschop. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:9

35e minuut.
Daar is Fuscão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão passt de bal in één keer door. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Millanao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:10

39e minuut.
Inworp. Fuscão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machos geeft de bal voor. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:11

40e minuut.
Puigbó rent richting de bal. Puigbó geeft een hoge lob. Daar is Fafié, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Millanao bokst de bal weg.

42e minuut.
Fuscão met de inworp. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos passt de bal zonder na te denken. Bajzát rent richting de bal. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Millanao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:12

43e minuut.
Andrejcsik is nu in balbezit. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão passt de bal zonder na te denken. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GYAKApersie 96%, FcBayern96 4%.
GYAKApersie - FcBayern96 0:13

46e minuut.
Machos rent richting de bal. Machos passt de bal zonder na te denken. Fuscão probeert naar een medespeler te passen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:14

52e minuut.
Bajzát draait met de bal, schiet en ... Millanao met een sublieme pass. Puigbó kopt de bal weg. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão passt de bal in één keer door. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. Millanao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:15

57e minuut.
Machos speelt de bal door. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó passt de bal met de wreef. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. Millanao bokst de bal weg.

58e minuut.
Inworp. Machos met de inworp. Egyed probeert naar een medespeler te passen. Bajzát rent richting de bal. Bajzát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:16

63e minuut.
Fuscão met de inworp. Machos geeft de bal voor. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:17

67e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău passt de bal met de wreef. Machos met een sublieme pass. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:18

69e minuut.
Bajzát speelt de bal door. Egyed met een sublieme pass. Machos speelt de bal door. Egyed geeft de bal voor. Bajzát krijgt zijn hoofd ertegen. Millanao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fafié bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafié passt de bal met de wreef. Fuscão met een sublieme pass. Machos geeft een hoge lob. Millanao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:19

73e minuut.
Machos probeert naar een medespeler te passen. Fuscão speelt de bal door. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:20

76e minuut.
Millanao met een harde bal richting middenveld. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão probeert naar een medespeler te passen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Puigbó passt de bal zonder na te denken. Fuscão heeft problemen om de bal te vangen. Egyed geeft een lange en hoge pass. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó passt de bal zonder na te denken. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:21

85e minuut.
Puigbó kopt de bal weg. Bajzát probeert de bal aan de voet te houden. Machos probeert naar een medespeler te passen. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:22

86e minuut.
Inworp. Fuscão met de inworp. Machos geeft een lange en hoge pass. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Machos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egyed met een sublieme pass. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Millanao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:23

90e minuut.
Machos rent richting de bal. Machos passt de bal met de wreef. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão geeft een lange en hoge pass. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Millanao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GYAKApersie - FcBayern96 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GYAKApersie 81%, FcBayern96 19%.
GYAKApersie - FcBayern96 0:24