Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fogatos FCF Sarkanyvadasz FC
Normal Tactiek 20240223
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Győri passt de bal zonder na te denken. Oryszko rent richting de bal. Oryszko geeft de bal voor. Császi rent richting de bal. Császi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Császi probeert naar een medespeler te passen. Mistrz rent richting de bal. Mistrz passt de bal in één keer door. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:1

32e minuut.
Győri is nu in balbezit. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri onderschept slim de pass. Győri geeft een hoge lob. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mistrz verovert de bal door een tackle van achteren. Mistrz passt de bal zonder na te denken. Császi rent richting de bal. Császi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Sáfár de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bekő trapt de bal weg van het doel. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz met een sublieme pass. Császi is nu in balbezit. Császi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mistrz onderschept slim de pass. Mistrz passt de bal met de wreef. Császi is nu in balbezit. Császi haalt uit met een fantastische trap. Bekő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FCF 72%, Sarkanyvadasz FC 28%.
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:2

46e minuut.
Mistrz met een sublieme pass. Daar is Konok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konok speelt de bal door. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Csernai kopt de bal weg. Klungelig pakt Mező de bal. Mező speelt de bal door. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi haalt uit met een fantastische trap. Bekő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mistrz rent richting de bal. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Bekő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:3

51e minuut.
Daar is Sátori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Győri rent richting de bal. Győri passt de bal met de wreef. Daar is Császi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Császi haalt uit met een fantastische trap. Bekő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller passt de bal in één keer door. Hári is nu in balbezit. Hári geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Csernai is nu in balbezit. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz met een sublieme pass. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mistrz rent richting de bal. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Bekő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:4

74e minuut.
Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri rent richting de bal. Sátori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sátori krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Csernai controleert de bal met de borst. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz passt de bal in één keer door. Császi rent richting de bal. Császi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FCF 78%, Sarkanyvadasz FC 22%.
Fogatos FCF - Sarkanyvadasz FC 0:5