Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Paptamási F.C.
541 Tactiek Beluci82
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 45.3
waardeloos Schieten formidabel
zwak Passen goed
formidabel Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Erős, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erős probeert naar een medespeler te passen. Kapoli probeert naar een medespeler te passen. Rohde speelt de bal door. Širvaitis rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:1

6e minuut.
Grycki met de inworp. Berényi rent richting de bal. Berényi passt de bal in één keer door. Rohde probeert naar een medespeler te passen. Širvaitis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:2

8e minuut.
Rohde onderschept slim de pass. Rohde passt de bal zonder na te denken. Soltanov is nu in balbezit. Soltanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:3

11e minuut.
Sós met een sublieme pass. Kapoli is nu in balbezit. Kapoli passt de bal in één keer door. Soltanov rent richting de bal. Soltanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lipták kopt de bal weg. Rohde is nu in balbezit. Rohde passt de bal zonder na te denken. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis schiet op doel. Sunyovszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lipták probeert naar een medespeler te passen. Micskó rent richting de bal. Mikola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikola krijgt een gele kaart. Micskó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Rohde bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohde met een sublieme pass. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:4

35e minuut.
Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Grycki probeert naar een medespeler te passen. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Grycki is nu in balbezit. Grycki schiet op doel. Sunyovszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 55%, Paptamási F.C. 45%.
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:5

51e minuut.
Inworp. Grycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berényi geeft een lange en hoge pass. Širvaitis maakt een snoekduik en kopt de bal. Sunyovszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:6

55e minuut.
Mikola probeert naar een medespeler te passen. Rohde speelt de bal door. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis schiet op doel. Sunyovszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:7

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arreaza niet meer kan verder spelen. Nyilas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică geeft de bal voor. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:8

82e minuut.
Rohde passt de bal met de wreef. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki passt de bal zonder na te denken. Soltanov heeft problemen om de bal te vangen. Soltanov draait met de bal, schiet en ... Sunyovszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rohde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohde passt de bal met de wreef. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. Sunyovszky probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 64%, Paptamási F.C. 36%.
Sheriff Tiraspol - Paptamási F.C. 0:9