Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maradona United Beduinok
Normal Tactiek 433uj
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 48.8
average Schieten formidable
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Hámos is nu in balbezit. Jochem onderschept slim de pass. Jochem controleert de bal met de borst. Jochem draait met de bal, schiet en ... Tóth onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villás geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Boross de bal. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tóth probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oyen zal de hoekschop nemen. Brecska rent richting de bal. Brecska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:1

11e minuut.
Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen passt de bal zonder na te denken. Jochem rent richting de bal. Jochem schiet op doel. Telek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Stemler kopt de bal weg. Klungelig pakt Boross de bal. Villás rent richting de bal. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barics passt de bal met de wreef. Jochem is nu in balbezit. Jochem passt de bal in één keer door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jochem is nu in balbezit. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oyen neemt de hoekschop. Jochem is nu in balbezit. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Boross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hámos met een sublieme pass. Ruzsa rent richting de bal. Met opzet legt Machos zijn tegenspeler op de grond. Ruzsa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Tóth geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oyen met een snelle inworp. Jochem rent richting de bal. Jochem draait met de bal, schiet en ... Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Villás met de inworp. Barics probeert naar een medespeler te passen. Jochem rent richting de bal. Jochem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brecska heeft problemen om de bal te vangen. Brecska speelt de bal door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:2

34e minuut.
Hári is nu in balbezit. Brecska onderschept slim de pass. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Jochem is nu in balbezit. Jochem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:3

35e minuut.
Hudák met een sublieme pass. Várallyay heeft problemen om de bal te vangen. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem is nu in balbezit. Jochem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:4

41e minuut.
Brecska passt de bal zonder na te denken. Oyen rent richting de bal. Oyen met een sublieme pass. Jochem rent richting de bal. Jochem geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Villás met een sublieme pass. Klungelig pakt Oyen de bal. Oyen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jochem de bal. Jochem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oyen probeert naar een medespeler te passen. Villás geeft de bal voor. Brecska is nu in balbezit. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Telek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brecska is nu in balbezit. Brecska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 75%, Beduinok 25%.
Maradona United - Beduinok 0:5

52e minuut.
Jochem speelt de bal door. Brecska rent richting de bal. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:6

54e minuut.
Barics geeft een lange en hoge pass. Bohács heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Brecska rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tóth ... Strafschop! Brecska raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ermoyan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:7

57e minuut.
Boross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos begaat een overtreding. Hámos krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Villás verovert de bal door een tackle van achteren. Villás met een sublieme pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Bohács verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:8

66e minuut.
Hajdu kopt de bal weg. Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal zonder na te denken. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:9

69e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan speelt de bal door. Brecska is nu in balbezit. Brecska schiet op doel. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:10

76e minuut.
Káldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villás rent richting de bal. Villás passt de bal met de wreef. Jochem rent richting de bal. Jochem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oyen is nu in balbezit. Káldi onderschept slim de pass. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Káldi verovert de bal door een tackle van achteren. Káldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oyen rent richting de bal. Oyen geeft een hoge lob. Bohács controleert de bal met de borst. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hámos heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan passt de bal met de wreef. Jochem rent richting de bal. Jochem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Telek met een harde bal richting middenveld. Villás kopt de bal weg. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:11

89e minuut.
Oyen geeft een lange en hoge pass. Brecska kopt de bal weg. Daar is Jochem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Beduinok 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 80%, Beduinok 20%.
Maradona United - Beduinok 0:12