Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hóhányók Ceglédi Amatőrök
hoha Tactiek nes
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 50.1
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zwak


3e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tábory met de inworp. Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kothencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mărăşescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cotereac de bal. Paraiso speelt de bal door. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu schiet op doel. Belchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nodaro met een sublieme pass. Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenu is nu in balbezit. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz draait met de bal, schiet en ... Mydło bokst de bal weg.

18e minuut.
Adelaar passt de bal in één keer door. Paraiso rent richting de bal. Paraiso passt de bal in één keer door. Ganzulić rent richting de bal. Ganzulić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mărăşescu is nu in balbezit. Casasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzulić verovert de bal door een tackle van achteren. Ganzulić draait met de bal, schiet en ... Belchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mărăşescu kan de bal niet met de borst controleren. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu schiet op doel. Belchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 0:1

36e minuut.
Paraiso probeert naar een medespeler te passen. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu met een sublieme pass. Ganzulić heeft problemen om de bal te vangen. Ganzulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tábory speelt de bal door. Kothencz is nu in balbezit. Adelaar begaat een overtreding. Adelaar krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sumarna geeft een hoge lob. Ganzulić rent richting de bal. Ganzulić geeft een lange en hoge pass. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 54%, Ceglédi Amatőrök 46%.
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 0:1

68e minuut.
Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly is nu in balbezit. Kelly passt de bal zonder na te denken. Aristizábal geeft een hoge lob. Ganzulić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mydło trapt de bal weg. Aristizábal kopt de bal weg. Daar is Kebab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kebab geeft de bal voor. Ganzulić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu passt de bal in één keer door. Casasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzulić onderschept slim de pass. Ganzulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 52%, Ceglédi Amatőrök 48%.
Fc Hóhányók - Ceglédi Amatőrök 0:1