Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Lila Vandálok
Osztályozó Tactiek 424
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 58.5
poor Schieten outstanding
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen solid


6e minuut.
Gyurcsányi met een harde bal richting middenveld. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză passt de bal met de wreef. Ferrao rent richting de bal. Ferrao schiet op doel. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Maliszewski speelt de bal door. Daar is da Cachaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Cachaça passt de bal met de wreef. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cerezo met een sublieme pass. Nalot is nu in balbezit. Nalot geeft de bal voor. Lam probeert de bal met de borst te controleren. Lam geeft een hoge lob. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gyurcsányi met een harde bal richting middenveld. Frunză rent richting de bal. Frunză speelt de bal door. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Taveggia rent richting de bal. Taveggia passt de bal in één keer door. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:1

22e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză geeft een hoge lob. Diculescu heeft problemen om de bal te vangen. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:2

25e minuut.
Kulišić rent richting de bal. Taveggia verovert de bal door een tackle van achteren. Taveggia passt de bal zonder na te denken. Ferrao rent richting de bal. Ferrao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Frunză is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tùng Minh. Frunză is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picamilho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky passt de bal in één keer door. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nalot geeft de bal voor. Taveggia kopt de bal weg. Lam rent richting de bal. Klungelig pakt Lam de bal. Lam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frunză rent richting de bal. Frunză passt de bal in één keer door. Ferrao rent richting de bal. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:3

37e minuut.
Salmiaho geeft een hoge lob. Inworp. Podmaniczky met een snelle inworp. Taveggia heeft problemen om de bal te vangen. Taveggia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Shevley kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podmaniczky zal de hoekschop nemen. Ferrao springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Diculescu de bal onder controle te krijgen. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 76%, Lila Vandálok 24%.
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:3

49e minuut.
Frunză passt de bal in één keer door. Lam is nu in balbezit. Lam passt de bal zonder na te denken. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lam met een sublieme pass. Nalot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frunză de bal. Frunză geeft een hoge lob. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:4

54e minuut.
da Cachaça speelt de bal door. Frunză heeft problemen om de bal te vangen. Frunză passt de bal in één keer door. Taveggia rent richting de bal. Taveggia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça passt de bal in één keer door. Frunză geeft een hoge lob. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Frunză kopt de bal weg. Klungelig pakt Giojoso de bal. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Daar is Schepel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça passt de bal in één keer door. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Salmiaho rent richting de bal. Taveggia onderschept slim de pass. Taveggia met een sublieme pass. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ferrao passt de bal in één keer door. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao springt en kopt de bal. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:5

64e minuut.
Taveggia passt de bal in één keer door. Lam rent richting de bal. Lam passt de bal met de wreef. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:6

70e minuut.
Lam probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky geeft de bal voor. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:7

73e minuut.
Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diculescu de bal. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:8

73e minuut.
Podmaniczky kopt de bal weg. Taveggia rent richting de bal. Taveggia passt de bal met de wreef. Ferrao rent richting de bal. Ferrao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ferrao rent richting de bal. Taveggia rent richting de bal. Taveggia passt de bal zonder na te denken. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Nalot de bal. Bánföldi onderschept slim de pass. Bánföldi met een sublieme pass. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szczypiński met een harde bal richting middenveld. Podmaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky probeert naar een medespeler te passen. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ferrao passt de bal met de wreef. Lam is nu in balbezit. Lam passt de bal met de wreef. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ferrao kopt de bal weg. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia geeft de bal voor. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 75%, Lila Vandálok 25%.
Zsombcus Barca - Lila Vandálok 0:8