Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kutyaütők FC Steel City Miskolc
Attack Tactiek new3
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
23.2 gemiddelde waardering 45.9
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Posza is nu in balbezit. Császi verovert de bal door een tackle van achteren. Császi geeft de bal voor. Chalimavičius rent richting de bal. Chalimavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:1

8e minuut.
Waczków zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anchev rent richting de bal. Czeczeli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pezzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Kalina de bal. Feldmann rent richting de bal. Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Chalimavičius rent richting de bal. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:2

11e minuut.
Császi geeft een lange en hoge pass. Vólent probeert de bal aan de voet te houden. Vadócz rent richting de bal. Chalimavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chalimavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:3

15e minuut.
Vólent kopt de bal weg. Daar is Vadócz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalimavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalimavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:4

20e minuut.
Császi probeert naar een medespeler te passen. Chalimavičius is nu in balbezit. Vólent is nu in balbezit. Chalimavičius rent richting de bal. Chalimavičius schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:5

22e minuut.
Császi is nu in balbezit. Császi met een sublieme pass. Chalimavičius is nu in balbezit. Chalimavičius schiet op doel. Weitner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:6

24e minuut.
Kalina rent richting de bal. Császi onderschept slim de pass. Császi probeert naar een medespeler te passen. Chalimavičius is nu in balbezit. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rybczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rybczyński geeft een lange en hoge pass. Vadócz heeft problemen om de bal te vangen. Chalimavičius is nu in balbezit. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Waczków raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lipták komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Lónich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Császi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónich. Császi raakt geblesseerd tijdens het duel. Feldmann komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutyaütők 70%, FC Steel City Miskolc 30%.
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:6

46e minuut.
Maruzzo komt het veld opgelopen. Tsaggaris komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tsaggaris rent richting de bal. Tsaggaris probeert naar een medespeler te passen. Maruzzo is nu in balbezit. Maruzzo draait met de bal, schiet en ... Weitner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:7

54e minuut.
Rybczyński probeert naar een medespeler te passen. Vólent rent richting de bal. Posza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vólent wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Tsaggaris passt de bal met de wreef. Vadócz rent richting de bal. Maruzzo onderschept slim de pass. Maruzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:8

61e minuut.
Koncsik kopt de bal weg. Rybczyński geeft de bal voor. Maruzzo is nu in balbezit. Maruzzo schiet op doel. Weitner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:9

65e minuut.
Doeltrap. Pezzia met een harde bal richting middenveld. Tsaggaris kopt de bal weg. Maruzzo is nu in balbezit. Maruzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:10

68e minuut.
Maruzzo probeert naar een medespeler te passen. Tsaggaris rent richting de bal. Tsaggaris passt de bal met de wreef. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits haalt uit met een fantastische trap. Weitner bokst de bal weg. Klungelig pakt Várady de bal. Maruzzo rent richting de bal. Maruzzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Feldmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits draait met de bal, schiet en ... Vadócz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

76e minuut.
Czeczeli onderschept slim de pass. Czeczeli geeft een hoge lob. Dugalits kopt de bal weg. Klungelig pakt Maruzzo de bal. Maruzzo haalt uit met een fantastische trap. Weitner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:11

79e minuut.
Tsaggaris speelt de bal door. Vadócz speelt de bal door. Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli geeft een hoge lob. Maruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:12

80e minuut.
Anchev passt de bal zonder na te denken. Posza is nu in balbezit. Maruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Maruzzo haalt uit met een fantastische trap. Weitner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:13

85e minuut.
Posza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits verovert de bal door een tackle van achteren. Dugalits passt de bal zonder na te denken. Maruzzo rent richting de bal. Maruzzo haalt uit met een fantastische trap. Weitner bokst de bal weg. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz geeft de bal voor. Ochoa kopt de bal weg. Vólent is nu in balbezit. Vólent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vólent is nu in balbezit. Vólent met een sublieme pass. Maruzzo rent richting de bal. Maruzzo schiet op doel. Weitner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:14

90e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina probeert naar een medespeler te passen. Posza bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruzzo onderschept slim de pass. Maruzzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutyaütők 73%, FC Steel City Miskolc 27%.
kutyaütők - FC Steel City Miskolc 0:14